Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5147
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКурінний, Богдан Григорович-
dc.contributor.authorKurinnyy, Bogdan-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.date.accessioned2020-09-25T06:24:10Z-
dc.date.available2020-09-25T06:24:10Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКурінний Б.Г. Використання експресного методу визначення загального вмісту пігментів у м'ясній сировині / Б.Г. Курінний, Н.В. Букалова, Н.М. Богатко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. студентів "Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 15 квітня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.16-17.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5147-
dc.descriptionAn express advanced method (highest) was used to assess the quality of raw meat stability of indicators - 97.2-99.6%) determination of the total content of pigments in it, which is directly proportional to depends on the color of the meat of a particular species.uk_UA
dc.description.abstractДля оцінювання якості м’ясної сировини використаний експресний удосконалений метод (найвища стабільність показників – 97,2–99,6%) визначення в ній загального вмісту пігментів, що прямо пропорційно залежить від кольору м’яса тварин певного виду.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарне оцінюванняuk_UA
dc.subjectм’ясна сировинаuk_UA
dc.subjectекспресний методuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary assessmentuk_UA
dc.subjectraw meatuk_UA
dc.subjectexpress methoduk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleВикористання експресного методу визначення загального вмісту пігментів у м'ясній сировиніuk_UA
dc.title.alternativeUsing the express method to determine the total content of pigments in raw meatuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:613.281:612.3:637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykorystannja_ekspresnogo.pdf254,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.