Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5147
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Курінний, Богдан Григорович | - |
dc.contributor.author | Kurinnyy, Bogdan | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-25T06:24:10Z | - |
dc.date.available | 2020-09-25T06:24:10Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Курінний Б.Г. Використання експресного методу визначення загального вмісту пігментів у м'ясній сировині / Б.Г. Курінний, Н.В. Букалова, Н.М. Богатко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. студентів "Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 15 квітня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.16-17. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5147 | - |
dc.description | An express advanced method (highest) was used to assess the quality of raw meat stability of indicators - 97.2-99.6%) determination of the total content of pigments in it, which is directly proportional to depends on the color of the meat of a particular species. | uk_UA |
dc.description.abstract | Для оцінювання якості м’ясної сировини використаний експресний удосконалений метод (найвища стабільність показників – 97,2–99,6%) визначення в ній загального вмісту пігментів, що прямо пропорційно залежить від кольору м’яса тварин певного виду. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарне оцінювання | uk_UA |
dc.subject | м’ясна сировина | uk_UA |
dc.subject | експресний метод | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary assessment | uk_UA |
dc.subject | raw meat | uk_UA |
dc.subject | express method | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Використання експресного методу визначення загального вмісту пігментів у м'ясній сировині | uk_UA |
dc.title.alternative | Using the express method to determine the total content of pigments in raw meat | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:614.31:613.281:612.3:637.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vykorystannja_ekspresnogo.pdf | 254,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.