Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5034
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKhomoviy, Serhii-
dc.contributor.authorKhomoviy, Mykhailo-
dc.contributor.authorХомовий, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorХомовий, Михайло Миколайович-
dc.date.accessioned2020-09-06T14:36:52Z-
dc.date.available2020-09-06T14:36:52Z-
dc.date.issued2016-10-
dc.identifier.citationKhomovyi, S.M., Khomovyi, M.M. Quality of product of workers of book-keeping at the agricultural enterprises : International Scientific Conference Economy and Society: modern foundation for human development: Conference Proceedings, Part II, October 31, 2016. Leipzig, Germany: Baltija Publishing. pp. 189-191.uk_UA
dc.identifier.isbn978-9934-8585-8-1-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5034-
dc.descriptionЗапропоновано основні напрямки для поліпшення якісних характеристик бухгалтерської інформації як конкретного продукту, який використовується керівниками підприємств у повсякденній роботі: 1) підвищення особистих професійних якостей працівників бухгалтерії; 2) вдосконалення внутрішнього зв'язку працівників бухгалтерії з іншими структурними підрозділами організації; 3) періодична перевірка осіб, які мають доступ до використання баз даних бухгалтерії; 4) постійний аудит потоку інформації організації.uk_UA
dc.description.abstractThe basic directions for improvement of qualitative characteristics of the accounting information as a concrete product which is used by heads of the enterprises in daily work are offered: 1) increase of personal professional qualities of employees of accounting; 2) improving the internal communication of accounting staff with other departments of the organization; 3) periodic inspection of persons who have access to the use of accounting databases; 4) constant audit of the flow of information of the organization.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherLeipzig, Germany: Baltija Publishinguk_UA
dc.subjectOrganization of accounting, quality of accountant services, agricultureuk_UA
dc.subjectОрганізація обліку, якість послуги бухгалтера, сільське господарствоuk_UA
dc.titleQuality of product of workers of book-keeping at the agricultural enterprisesuk_UA
dc.title.alternativeЯкість продукту працівників бухгалтерії на сільськогосподарських підприємствахuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Jakist produktu.pdf999,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.