Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5034
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Khomoviy, Serhii | - |
dc.contributor.author | Khomoviy, Mykhailo | - |
dc.contributor.author | Хомовий, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Хомовий, Михайло Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-06T14:36:52Z | - |
dc.date.available | 2020-09-06T14:36:52Z | - |
dc.date.issued | 2016-10 | - |
dc.identifier.citation | Khomovyi, S.M., Khomovyi, M.M. Quality of product of workers of book-keeping at the agricultural enterprises : International Scientific Conference Economy and Society: modern foundation for human development: Conference Proceedings, Part II, October 31, 2016. Leipzig, Germany: Baltija Publishing. pp. 189-191. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-9934-8585-8-1 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5034 | - |
dc.description | Запропоновано основні напрямки для поліпшення якісних характеристик бухгалтерської інформації як конкретного продукту, який використовується керівниками підприємств у повсякденній роботі: 1) підвищення особистих професійних якостей працівників бухгалтерії; 2) вдосконалення внутрішнього зв'язку працівників бухгалтерії з іншими структурними підрозділами організації; 3) періодична перевірка осіб, які мають доступ до використання баз даних бухгалтерії; 4) постійний аудит потоку інформації організації. | uk_UA |
dc.description.abstract | The basic directions for improvement of qualitative characteristics of the accounting information as a concrete product which is used by heads of the enterprises in daily work are offered: 1) increase of personal professional qualities of employees of accounting; 2) improving the internal communication of accounting staff with other departments of the organization; 3) periodic inspection of persons who have access to the use of accounting databases; 4) constant audit of the flow of information of the organization. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Leipzig, Germany: Baltija Publishing | uk_UA |
dc.subject | Organization of accounting, quality of accountant services, agriculture | uk_UA |
dc.subject | Організація обліку, якість послуги бухгалтера, сільське господарство | uk_UA |
dc.title | Quality of product of workers of book-keeping at the agricultural enterprises | uk_UA |
dc.title.alternative | Якість продукту працівників бухгалтерії на сільськогосподарських підприємствах | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Jakist produktu.pdf | 999,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.