Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4610
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПовод, Микола Григорович-
dc.contributor.authorPovod, Mykola-
dc.contributor.authorЛуценко, Марія Михайлівна-
dc.contributor.authorLutsenko, Mariia-
dc.contributor.authorІжболдіна, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorIzhboldina, Olena-
dc.contributor.authorГрищенко, Сергій Миколайович-
dc.contributor.authorGrishchenko, Serhii-
dc.date.accessioned2020-04-13T19:31:20Z-
dc.date.available2020-04-13T19:31:20Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЯкість мяса молоднячку свиней за різних умов утримання / М.Г. Повод, М.М. Луценко, О.О. Іжболдіна, С.М. Грищенко // Аграрна наука та харчові технології .- 2017 .- Вип. 2 (96). - С. 212-218.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4610-
dc.descriptionThe research, studied the dependence of slaughter and meat quality of pigs from the sebaceous welfare during feeding. Established that the carcass pigs alternative welfare had higher content of meat, less fat content in carcass. The meat of pigs stood out as the best water-retaining capacity, intense color and higher acidity, lower humidity, less protein and more fat and higher energy value and higher diameter muscle fibers and a larger area of muscle cells.uk_UA
dc.description.abstractВ дослідженні вивчалась залежність забійних та м’ясо-сальних якостей свиней від умов утримання в період відгодівлі. Встановлено, що туші свиней за альтернативних умов утримання мали більший вміст м’яса, менший вміст сала в туші і вищі індекси прісності та м’ясності. М'ясо цих свиней вирізнялось кращою вологоутримуючою здатністю, інтенсивнішим забарвленням та вищою кислотністю, нижчою вологістю, меншим вмістом протеїну та більшим жиру і вищою енергетичною цінністю та більшим діаметром м’язових волокон та площею м’язового вічка.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВінницький національний аграрний університет,uk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectтушаuk_UA
dc.subjectзабійний вихідuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectсалоuk_UA
dc.subjectвологістьuk_UA
dc.subjectпротеїнuk_UA
dc.subjectжирuk_UA
dc.subjectенергетична цінністьuk_UA
dc.subjectpigsuk_UA
dc.subjectcarcassuk_UA
dc.subjectcarcass yielduk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectfatuk_UA
dc.subjectenergy valueuk_UA
dc.titleЯкість м`яса молоднячку свиней за різних умов утриманняuk_UA
dc.title.alternativeThe quality of the meat of young pigs under different housing conditionsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.4.082uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Jakist_miasa.pdf517,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.