Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4565
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПірова, Людмила Вікторовна-
dc.contributor.authorPirova, Liudmyla-
dc.date.accessioned2020-03-24T11:03:00Z-
dc.date.available2020-03-24T11:03:00Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПірова Л.В. Баланс мінеральних речовин в організмі свиней за різних рівнів та джерел селену у раціоні / Л.В. Пірова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія «Тваринництво ». - 2012. - Вип. 12 (21). - С. 131-133.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4565-
dc.descriptionInfluence of inorganic and organic sources of selenium on the balance of mineral elements in the body of pigs. Introduction of organic forms of selenium dose of 0.3 mg/kg of dry matter in the diet promotes ab- sorption of selenium by 40.5 % (P <0.001), calcium – by 11.3 %, phosphorus – by 9.1 %.uk_UA
dc.description.abstractВивчено вплив неорганічного та органічного джерела селену на баланс мінеральних елементів в організмі свиней. Введення органічної форми селену дозою 0,3 мг/кг сухої речовини у раціони спри- яє підвищенню засвоєння селену на 40,5 % (Р<0,001), кальцію – на 11,3 %, фосфору – на 9,1 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectселенuk_UA
dc.subjectкальційuk_UA
dc.subjectфосфорuk_UA
dc.subjectpigsuk_UA
dc.subjectseleniumuk_UA
dc.subjectcalciumuk_UA
dc.subjectphosphorusuk_UA
dc.titleБаланс мінеральних речовин в організмі свиней за різних рівнів та джерел селену у раціоніuk_UA
dc.title.alternativeBalance of minerals in pigs at different levels and sources of selenium in the dietuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.4.053.087.72:612-15uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
balans_mineralnih.pdf332,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.