Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/454
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоболєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorSobolev, Alexander-
dc.date.accessioned2018-04-02T12:48:14Z-
dc.date.available2018-04-02T12:48:14Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/454-
dc.descriptionСоболєв О. І. Рекомендації щодо використання селену в годівлі м’ясного молодняку сільськогосподарської птиці / О. І. Соболєв. – Біла Церква, 2010. – 19 с.uk_UA
dc.description.abstractУ рекомендаціях подано відомості щодо біологічної ролі селену та використання його годівлі сільськогосподарської птиці. Наведені оптимальні дози та способи введення селену в комбікорми для молодняку птиці, що вирощується на мясо. Показана ефективність добавок селену в комбікорми для курчат-бройлерів, м’ясних гусенят і каченят. The recommendations provide information on the biological role of selenium and the use of its feeding of farmed poultry. The optimal dosages and methods of introducing selenium into fodder for young of poultry reared for meat are given. The effectiveness of selenium supplements in feed for broiler chicken, meat goslings and ducklings.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectселенuk_UA
dc.subjectдозаuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectкаченятаuk_UA
dc.subjectгусенятаuk_UA
dc.subjectmixed fodderuk_UA
dc.subjectseleniumuk_UA
dc.subjectdoseuk_UA
dc.subjectbroiler chickenuk_UA
dc.subjectducklingsuk_UA
dc.subjectgoslingsuk_UA
dc.titleРекомендації щодо використання селену в годівлі м’ясного молодняку сільськогосподарської птиціuk_UA
dc.title.alternativeRecommendations for the use of selenium in the feeding of young poultryuk_UA
dc.typeСтаття-
dc.identifier.udc636.5.082.35/.087.72:661.961(07)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rekomendacii'5.pdf306,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.