Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4537
Назва: | Вплив мацерази на продуктивні якості курей-несучок |
Інші назви: | Influence of «Matserazy» on productive quality of laying hens |
Автори: | Костюк, Михайло Михайлович Kostuk, Mykhailo Костюк, Олена Іванівна Kostuk, Olena Бомко, Лідія Григорівна Bomko, Lidiia |
Ключові слова: | кури-несучки;мацераза;комбікорм;приріст;яйця;laying hens;«Matseraza»;feed;growth;eggs |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Костюк М.М. Вплив мацерази на продуктивні якості курей-несучок / М.М.Костюк, О.І.Костюк, Л.Г.Бомко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- 2010 .- Вип. 3(72) .- С. 170-173. |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що стимулюючий ефект мацерази на несучість і живу масу курей проявляється у разі її додавання до комбікорму в межах 7-14 г/кг. Оптимальна кількість введення ферментного препарату Мацераза до складу комбікорму становить 10,5 г/кг. |
Опис: | Established that the stimulating effect of «Matserazy» on egg production and living massa chickens manifested in its addendum to the feed within the 7-14 g / kg. The optimal amount of the introduction of enzyme preparation «Matseraza» in the feed was 10.5 g / kg. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4537 |
УДК: | 636.5.033:636.085.55 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_matserazy.pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.