Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4514
Назва: Вплив гідроксіаналогу метіоніну на морфологічні показники яєць курей-несучок
Інші назви: Effect of hydroxy analogue of methionine on the morphological parameters of laying eggs of laying hens
Автори: Каркач, Петро Михайлович
Karkach, Peter
Федоренко, В’ячеслав Анатолійович
Fedorenko, Vyacheslav
Ключові слова: кури-несучки;гідроксіаналог метіоніну;морфологічні показники;laying hens;hydroxy analogue of methionine;morphological parameters
Дата публікації: 2020
Видавництво: Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua”
Бібліографічний опис: Каркач П.М. Вплив гідроксіаналогу метіоніну на морфологічні показники яєць курей-несучок / П.М. Каркач, В.А.Федоренко // Perspectives of world science and education: Abstracts of VI International Scientific and Practical Conference(26-28 February 2020., Osaka, Japan) .- 2020 .– С. 475-480.
Короткий огляд (реферат): Випоювання курям-несучкам з водою гідроксіаналогу метіоніну у дозах 0,050 та 0,075% позитивно впливало на якісні показники яєць, такі як маса, індекс форми, вміст жовтка та білку і якість шкаралупи. Збільшення маси і долі шкаралупи у загальній масі яєць дослідних груп сприяло зменшенню кількості яєць категорії «бій та насічка» у 1 та 2 дослідних групах на 0,4 і 0,19%, порівняно із показником контрольної групи.
Опис: Drinking laying hens with water of hydroxy analogue of methionine at doses of 0.050 and 0.075% had a positive effect on the quality of eggs, such as weight, shape index, yolk and protein content and shell quality. An increase in the weight and proportion of the shell in the total egg mass of the study groups contributed to a decrease in the number of eggs of the battle and notch category in the 1 and 2 experimental groups by 0.4 and 0.19%, respectively, compared to the control group.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4514
ISBN: 978-4-9783419-8-3
УДК: 636.52/.58.087.8:611.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Effect_of_hydroxy.pdf419,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.