Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4428
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ніщеменко, Микола Прокопович | - |
dc.contributor.author | Nischemenko, Nicola | - |
dc.contributor.author | Саморай, Микола Миколайович | - |
dc.contributor.author | Samoray, Nicola | - |
dc.contributor.author | Порошинська, Оксана Андріївна | - |
dc.contributor.author | Poroshinska, Oksana | - |
dc.contributor.author | Стовбецька, Людмила Степанівна | - |
dc.contributor.author | Stovbetska, Luydmila | - |
dc.contributor.author | Ємельяненко, Алла Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Emelianenko, Alla | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-27T09:13:25Z | - |
dc.date.available | 2020-02-27T09:13:25Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Вивчення вмісту окремих вітамінів в перепелиних яйцях та їх зміни за використання незамінних амінокислот разом з вітаміном Е / М. П. Ніщеменко, М. М. Саморай, О. А. Порошинська та ін. // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 34(2). - С. 80-83. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4428 | - |
dc.description | The results of the influence of the complex of lysine, methionine, threonine and vitamin E on the content of some vitamins in quail eggs are presented in the article. Egg quality was determined by the content of vitamins A, Br, E and carotenoids. Overgrowth of carotenoids and vitamin A was observed in the eggs of ptyi, which received a complex of amino acids with vitamin E, respectively, by 15.7-42.3%. Riboflavin content in eggs was 17.3-18.5% higher than in control and 10.5-15.7% vitamin E content. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті приведені результати впливу комплексу лізину, метіоніну, треоніну та вітаміну Е на вміст деяких вітамінів у яйцях перепілок. Якість яєць визначалась по вмісту вітамінів А, Вг, Е и каротиноїдів. Відмічено заростання вмісту каротиноїдів і вітаміну А у яйцях птииі, яка отримувала комплекс амінокислот з вітаміном Е, відповідно на 15,7-42,3%. Вміст рибофлавіну у яйцях був більшим порівняно з контролем на 17,3-18,5%, а вміст вітаміну Е - на 10,5-15,7%. В статье приведены результаты воздействия комплекса лизина, метионина, треонина и витамина Е на содержание некоторых витаминов в яйцах перепелов. Качество яиц определялась по содержанию витаминов А, Вг, Е и каротиноидов. Отмечено зарастание содержания каротиноидов и витамина А в яйцах птиии, которая получала комплекс аминокислот с витамином Е, соответственно на 15,7-42,3%. Содержание рибофлавина в яйцах был больше по сравнению с контролем на 17,3-18,5%, а содержание витамина Е - на 10,5-15,7%. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | перепели | uk_UA |
dc.subject | амінокислоти | uk_UA |
dc.subject | лізин | uk_UA |
dc.subject | метіонін | uk_UA |
dc.subject | треонін | uk_UA |
dc.subject | вітамін Е | uk_UA |
dc.subject | яйця | uk_UA |
dc.subject | каротиноїди | uk_UA |
dc.subject | вітамін А | uk_UA |
dc.subject | вітамін В2 | uk_UA |
dc.subject | перепела | uk_UA |
dc.subject | аминокислоты | uk_UA |
dc.subject | лизин | uk_UA |
dc.subject | метионин | uk_UA |
dc.subject | треонин | uk_UA |
dc.subject | витамин Е | uk_UA |
dc.subject | яйца | uk_UA |
dc.subject | каротиноиды | uk_UA |
dc.subject | витамин А | uk_UA |
dc.subject | витамин В2 | uk_UA |
dc.subject | quails | uk_UA |
dc.subject | amino acids | uk_UA |
dc.subject | lysine | uk_UA |
dc.subject | methionine | uk_UA |
dc.subject | threonine | uk_UA |
dc.subject | vitamin E | uk_UA |
dc.subject | eggs | uk_UA |
dc.subject | carotenoids | uk_UA |
dc.subject | vitamin A | uk_UA |
dc.subject | vitamin B2 | uk_UA |
dc.title | Вивчення вмісту окремих вітамінів в перепелиних яйцях та їх зміни за використання незамінних амінокислот разом з вітаміном Е | uk_UA |
dc.title.alternative | Изучение содержания отдельных витаминов в перепелиных яйцах и их изменения за использование незаменимых аминокислот вместе с витамином Е | uk_UA |
dc.title.alternative | The study of the content of individual vitamins in quail eggs and their changes for the use of essential amino acids together with vitamin E | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | УДК 636.6.087.72:612.1 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vyvchennja_vmistu_okremyh.pdf | 716,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.