Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4428
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНіщеменко, Микола Прокопович-
dc.contributor.authorNischemenko, Nicola-
dc.contributor.authorСаморай, Микола Миколайович-
dc.contributor.authorSamoray, Nicola-
dc.contributor.authorПорошинська, Оксана Андріївна-
dc.contributor.authorPoroshinska, Oksana-
dc.contributor.authorСтовбецька, Людмила Степанівна-
dc.contributor.authorStovbetska, Luydmila-
dc.contributor.authorЄмельяненко, Алла Анатоліївна-
dc.contributor.authorEmelianenko, Alla-
dc.date.accessioned2020-02-27T09:13:25Z-
dc.date.available2020-02-27T09:13:25Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationВивчення вмісту окремих вітамінів в перепелиних яйцях та їх зміни за використання незамінних амінокислот разом з вітаміном Е / М. П. Ніщеменко, М. М. Саморай, О. А. Порошинська та ін. // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 34(2). - С. 80-83.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4428-
dc.descriptionThe results of the influence of the complex of lysine, methionine, threonine and vitamin E on the content of some vitamins in quail eggs are presented in the article. Egg quality was determined by the content of vitamins A, Br, E and carotenoids. Overgrowth of carotenoids and vitamin A was observed in the eggs of ptyi, which received a complex of amino acids with vitamin E, respectively, by 15.7-42.3%. Riboflavin content in eggs was 17.3-18.5% higher than in control and 10.5-15.7% vitamin E content.uk_UA
dc.description.abstractУ статті приведені результати впливу комплексу лізину, метіоніну, треоніну та вітаміну Е на вміст деяких вітамінів у яйцях перепілок. Якість яєць визначалась по вмісту вітамінів А, Вг, Е и каротиноїдів. Відмічено заростання вмісту каротиноїдів і вітаміну А у яйцях птииі, яка отримувала комплекс амінокислот з вітаміном Е, відповідно на 15,7-42,3%. Вміст рибофлавіну у яйцях був більшим порівняно з контролем на 17,3-18,5%, а вміст вітаміну Е - на 10,5-15,7%. В статье приведены результаты воздействия комплекса лизина, метионина, треонина и витамина Е на содержание некоторых витаминов в яйцах перепелов. Качество яиц определялась по содержанию витаминов А, Вг, Е и каротиноидов. Отмечено зарастание содержания каротиноидов и витамина А в яйцах птиии, которая получала комплекс аминокислот с витамином Е, соответственно на 15,7-42,3%. Содержание рибофлавина в яйцах был больше по сравнению с контролем на 17,3-18,5%, а содержание витамина Е - на 10,5-15,7%.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectперепелиuk_UA
dc.subjectамінокислотиuk_UA
dc.subjectлізинuk_UA
dc.subjectметіонінuk_UA
dc.subjectтреонінuk_UA
dc.subjectвітамін Еuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.subjectкаротиноїдиuk_UA
dc.subjectвітамін Аuk_UA
dc.subjectвітамін В2uk_UA
dc.subjectперепелаuk_UA
dc.subjectаминокислотыuk_UA
dc.subjectлизинuk_UA
dc.subjectметионинuk_UA
dc.subjectтреонинuk_UA
dc.subjectвитамин Еuk_UA
dc.subjectяйцаuk_UA
dc.subjectкаротиноидыuk_UA
dc.subjectвитамин Аuk_UA
dc.subjectвитамин В2uk_UA
dc.subjectquailsuk_UA
dc.subjectamino acidsuk_UA
dc.subjectlysineuk_UA
dc.subjectmethionineuk_UA
dc.subjectthreonineuk_UA
dc.subjectvitamin Euk_UA
dc.subjecteggsuk_UA
dc.subjectcarotenoidsuk_UA
dc.subjectvitamin Auk_UA
dc.subjectvitamin B2uk_UA
dc.titleВивчення вмісту окремих вітамінів в перепелиних яйцях та їх зміни за використання незамінних амінокислот разом з вітаміном Еuk_UA
dc.title.alternativeИзучение содержания отдельных витаминов в перепелиных яйцах и их изменения за использование незаменимых аминокислот вместе с витамином Еuk_UA
dc.title.alternativeThe study of the content of individual vitamins in quail eggs and their changes for the use of essential amino acids together with vitamin Euk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udcУДК 636.6.087.72:612.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyvchennja_vmistu_okremyh.pdf716,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.