Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4332
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свиноус, Іван Вікторович | - |
dc.contributor.author | Svynous, Ivan | - |
dc.contributor.author | Кудельський, Віталій Едуардович | - |
dc.contributor.author | Kudelskyy, Vitaliy | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-20T10:12:47Z | - |
dc.date.available | 2020-02-20T10:12:47Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Свиноус І.В. Організаційно-економічні аспекти підвищення ефективності виробництва молока в сільськогосподарських підприємствах / І.В. Свиноус, В.Е. Кудельський // Вісник Хмельницького національного університету. - Хмельницький, 2014. - Т. 2, №4 (216). - С. 183-187. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2307‐5740 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4332 | - |
dc.description | Reforming of agrarian transformations in the efficiency system of dairy farms were analysed. The main factors of inefficient development of milk cattle were studied and the ways of its stabilization and further development were presented in the article. The rapid expansion of milk production in Khmelnitsky region is hampered by limited availability of farm machinery and equipment, low technical level of many serial mechanisms. Dairy farms with a herd of 100 cows are not equipped with means of complex mechanization. Premises for keeping cows and heifers are mostly empty or no longer fit because of destruction. Grouping of agricultural enterprises of Khmelnytsky region by the profitability of milk production and sales, indicators of the efficiency of milk production and realization of agricultural enterprises in Khmelnitsky region are presented in the article. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено аналіз реформування аграрних перетворень в системі ефективності діяльності сільськогосподарських підприємств молочного скотарства. Досліджено основні чинники неефективного розвитку молочного скотарства та запропоновано шляхи його стабілізації і подальшого розвитку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Хмельницький національний університет | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | enterprise | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | production | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | efficiency | uk_UA |
dc.subject | товаровиробник | uk_UA |
dc.subject | commodity | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | milk | uk_UA |
dc.title | Організаційно-економічні аспекти підвищення ефективності виробництва молока в сільськогосподарських підприємствах | uk_UA |
dc.title.alternative | Organizational and economic aspects of efficiency improving of milk production in agricultural enterprises | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 338.49:339.134(477.43) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
organizacijno-ekonomichni.pdf | 322,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.