Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4302
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНіщеменко, Микола Прокопович-
dc.contributor.authorNischemenko, Nicola-
dc.contributor.authorСаморай, Микола Миколайович-
dc.contributor.authorSamoray, Nicola-
dc.contributor.authorПорошинська, Оксана Андріївна-
dc.contributor.authorPoroshinska, Oksana-
dc.contributor.authorСтовбецька, Людмила Степанівна-
dc.contributor.authorStovbetska, Luydmila-
dc.contributor.authorЄмельяненко, Алла Анатоліївна-
dc.contributor.authorEmelianenko, Alla-
dc.date.accessioned2020-02-18T11:07:24Z-
dc.date.available2020-02-18T11:07:24Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВплив комплексу незамінних амінокислот на активність ферментів органів травлення перепелів та їх м’ясну продуктивність / М. П. Ніщеменко, М. М. Саморай, О. А. Порошинська та ін. // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 188(3). - С. 116-120.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4302-
dc.descriptionThe article shows that the dietary supplement quail lysine, methionine and threonine contributes to an increase of the enzymatic activity of the chyme, mucosal 12 duodenum and pancreas, resulting improved digestibility of feed nutrients that meat productivity bird.uk_UA
dc.description.abstractПоказано, що добавка до раціону перепелів лізину, метіоніну і треоніну сприяє зростанню ферментативної активності хімусу, слизової оболонки дванадцятипалої кишки та підшлункової залози, внаслідок чого поліпшується перетравність поживних речовин корму та м’ясна продуктивність птиці. Показано, что добавление в рацион перепелов мясного направления лизина, метионина и треонина способствует увеличению ферментативной активности химуса, слизистой оболочки двенадцатиперстой кишки, а также поджелудочной железы. В результате этого, улучшается переваримость питательных веществ, что способствует лучшему усвоению составных частей рациона птицы.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectперепелиuk_UA
dc.subjectлізинuk_UA
dc.subjectметіонінuk_UA
dc.subjectтреонінuk_UA
dc.subjectтравні ферментиuk_UA
dc.subjectпротеазиuk_UA
dc.subjectамілазаuk_UA
dc.subjectліпазаuk_UA
dc.subjectперепелаuk_UA
dc.subjectлизинuk_UA
dc.subjectметионинuk_UA
dc.subjectтреонинuk_UA
dc.subjectпищеварительные ферменты протеиназыuk_UA
dc.subjectлипазыuk_UA
dc.subjectамилазаuk_UA
dc.subjectquailsuk_UA
dc.subjectlysineuk_UA
dc.subjectmethionineuk_UA
dc.subjectthreonineuk_UA
dc.subjectenzymes of digestionuk_UA
dc.subjectproteinaseuk_UA
dc.subjectamylaseuk_UA
dc.subjectlipaseuk_UA
dc.titleВплив комплексу незамінних амінокислот на активність ферментів органів травлення перепелів та їх м’ясну продуктивністьuk_UA
dc.title.alternativeВлияние комплекса незаменимых аминокислот на активность ферментов органов пищеварения перепелов и их мясную продуктивностьuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of a complex of essential amino acids on the activity of digestive enzymes of quail and their meat productivityuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.6.087.74:612.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vpliv_kompleksu_nezamіnnih.pdf699,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.