Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4302
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ніщеменко, Микола Прокопович | - |
dc.contributor.author | Nischemenko, Nicola | - |
dc.contributor.author | Саморай, Микола Миколайович | - |
dc.contributor.author | Samoray, Nicola | - |
dc.contributor.author | Порошинська, Оксана Андріївна | - |
dc.contributor.author | Poroshinska, Oksana | - |
dc.contributor.author | Стовбецька, Людмила Степанівна | - |
dc.contributor.author | Stovbetska, Luydmila | - |
dc.contributor.author | Ємельяненко, Алла Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Emelianenko, Alla | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-18T11:07:24Z | - |
dc.date.available | 2020-02-18T11:07:24Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Вплив комплексу незамінних амінокислот на активність ферментів органів травлення перепелів та їх м’ясну продуктивність / М. П. Ніщеменко, М. М. Саморай, О. А. Порошинська та ін. // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 188(3). - С. 116-120. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4302 | - |
dc.description | The article shows that the dietary supplement quail lysine, methionine and threonine contributes to an increase of the enzymatic activity of the chyme, mucosal 12 duodenum and pancreas, resulting improved digestibility of feed nutrients that meat productivity bird. | uk_UA |
dc.description.abstract | Показано, що добавка до раціону перепелів лізину, метіоніну і треоніну сприяє зростанню ферментативної активності хімусу, слизової оболонки дванадцятипалої кишки та підшлункової залози, внаслідок чого поліпшується перетравність поживних речовин корму та м’ясна продуктивність птиці. Показано, что добавление в рацион перепелов мясного направления лизина, метионина и треонина способствует увеличению ферментативной активности химуса, слизистой оболочки двенадцатиперстой кишки, а также поджелудочной железы. В результате этого, улучшается переваримость питательных веществ, что способствует лучшему усвоению составных частей рациона птицы. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | перепели | uk_UA |
dc.subject | лізин | uk_UA |
dc.subject | метіонін | uk_UA |
dc.subject | треонін | uk_UA |
dc.subject | травні ферменти | uk_UA |
dc.subject | протеази | uk_UA |
dc.subject | амілаза | uk_UA |
dc.subject | ліпаза | uk_UA |
dc.subject | перепела | uk_UA |
dc.subject | лизин | uk_UA |
dc.subject | метионин | uk_UA |
dc.subject | треонин | uk_UA |
dc.subject | пищеварительные ферменты протеиназы | uk_UA |
dc.subject | липазы | uk_UA |
dc.subject | амилаза | uk_UA |
dc.subject | quails | uk_UA |
dc.subject | lysine | uk_UA |
dc.subject | methionine | uk_UA |
dc.subject | threonine | uk_UA |
dc.subject | enzymes of digestion | uk_UA |
dc.subject | proteinase | uk_UA |
dc.subject | amylase | uk_UA |
dc.subject | lipase | uk_UA |
dc.title | Вплив комплексу незамінних амінокислот на активність ферментів органів травлення перепелів та їх м’ясну продуктивність | uk_UA |
dc.title.alternative | Влияние комплекса незаменимых аминокислот на активность ферментов органов пищеварения перепелов и их мясную продуктивность | uk_UA |
dc.title.alternative | Influence of a complex of essential amino acids on the activity of digestive enzymes of quail and their meat productivity | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.6.087.74:612.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vpliv_kompleksu_nezamіnnih.pdf | 699,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.