Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4161
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІбатуллін, Марат Ільдусович-
dc.contributor.authorIbatullin, Marat-
dc.contributor.authorАртімонова, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorArtimonova, Iryna-
dc.contributor.authorКопитець, Наталія Григорівна-
dc.contributor.authorKopytets, Nataliia-
dc.date.accessioned2020-02-11T10:25:58Z-
dc.date.available2020-02-11T10:25:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationІбатуллін М.І. Організаційно-економічні засади формування попиту на продукцію свинарства в Україні / М.І. Ібатуллін, І.В. Артімонова, Н.Г. Копитець // Інноваційна економіка. - 2018. - №3-4. - С.114-119.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4161-
dc.descriptionIt is substantiated that the majority of pork is consumed by members of households with medium and high income, and fat is low. It is revealed that economic factor influences this circumstance, in particular the level of market prices. It has been determined that, the consumption of lard and low-grade pork is increasing in the country in the conditions of increasing crisis phenomena, which is reflected in the corresponding price ratio between them, and consumers are oriented towards self-sufficiency of pig slaughter products at the expense of the personal peasant economy and family ties.uk_UA
dc.description.abstractОбґрунтовано, що свинину в переважній більшості споживають члени домогосподарств з середнім і високим рівнем доходів, сало – з низьким. Виявлено, що на дану обставину має вплив економічний чинник, зокрема рівень ринкових цін. Визначено, що в умовах посилення кризових явищ у країні зростають обсяги споживання сала та низькоґатункової свинини, що знаходить відображення у відповідному співвідношенні цін між ними, а споживачі орієнтуються на самозабезпечення продуктами забою свиней за рахунок особистого селянського господарства та родинних зв’язків.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпопитuk_UA
dc.subjectdemanduk_UA
dc.subjectеластичністьuk_UA
dc.subjectelasticityuk_UA
dc.subjectцінаuk_UA
dc.subjectpriceuk_UA
dc.subjectспоживанняuk_UA
dc.subjectconsumptionuk_UA
dc.subjectзабійний пунктuk_UA
dc.subjectslaughter pointuk_UA
dc.titleОрганізаційно-економічні засади формування попиту на продукцію свинарства в Україніuk_UA
dc.title.alternativeOrganizational and economic principles for the formation of demand for pig production in Ukraineuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc338.439.5: 637.564uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
produkciya_svynarstva.pdf684,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.