Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4159
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Svitlana-
dc.contributor.authorПономаренко, Наталія Вікторівна-
dc.contributor.authorPonomaenko, Nataliia-
dc.contributor.authorЧубар, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorChubar, Olga-
dc.contributor.authorПоліщук, Віталій Миколайович-
dc.contributor.authorPolishchuk, Vitalii-
dc.contributor.authorЦехмістренко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Oksana-
dc.contributor.authorБородай, Віталій Петрович-
dc.contributor.authorBoroday, Vitaliy-
dc.date.accessioned2020-02-11T09:42:50Z-
dc.date.available2020-02-11T09:42:50Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationВплив біологічно активних речовин насіння амаранту на організм перепелів за умов експериментального стресу / С.І. Цехмістренко, Н.В. Пономаренко, О.М. Чубар та ін. // Сучасне птахівництво .- 2009 .- № 11–12(84–85) .– С. 19–22.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4159-
dc.descriptionThe lipid composition of the pancreas and the content of vitamins in the quail liver were investigated for the effects of stressors and amaranth seed feeding. The modifying effect of amaranth seeds on the lipid composition of the pancreas and the content of vitamins in the quail liver for the effects of nitrates, the effect on live weight and the conservation of livestock have been established.uk_UA
dc.description.abstractДосліджували ліпідний склад підшлункової залози та вміст вітамінів у печінці перепелів за дії стрес-фактора та згодовування насіння амаранту. Встановлено модифікуючий ефект насіння амаранту на ліпідний склад підшлункової залози та вміст вітамінів у печінці перепелів за дії нітратів, вплив на живу масу та збереженість поголів’я.Исследовали липидный состав поджелудочной железы и содержание витаминов в печени перепелов за действия стресс-фактора и скармливания семян амаранта. Установлено модифицирующего эффект семян амаранта на липидный состав поджелудочной железы и содержание витаминов в печени перепелов за действия нитратов, воздействие на живую массу и сохранность поголовья.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherінститут птахівництва УААНuk_UA
dc.subjectліпідний складuk_UA
dc.subjectlipid compositionuk_UA
dc.subjectлипидный составuk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjectvitaminsuk_UA
dc.subjectвитаминыuk_UA
dc.subjectпідшлункова залозаuk_UA
dc.subjectpancreasuk_UA
dc.subjectподжелудочная железаuk_UA
dc.subjectпечінкаuk_UA
dc.subjectliveruk_UA
dc.subjectпеченьuk_UA
dc.subjectперепелаuk_UA
dc.subjectquailsuk_UA
dc.subjectамарантuk_UA
dc.subjectamaranthuk_UA
dc.titleВплив біологічно активних речовин насіння амаранту на організм перепелів за умов експериментального стресуuk_UA
dc.title.alternativeEffect of biologically active substances of amaranth seeds on the quail organism under experimental conditionsuk_UA
dc.title.alternativeВлияние биологически активных веществ семян амаранта на организм перепелов в условиях экспериментального стрессаuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc577.115:639.124:612.34:588.661.21uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vpliv_biol_aktiv_rech.pdf3,76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.