Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4154
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорщ, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorBorshch, Oleksandr-
dc.contributor.authorРубан, Сергій Юрійович-
dc.contributor.authorRuban, Sergii-
dc.date.accessioned2020-02-11T09:07:40Z-
dc.date.available2020-02-11T09:07:40Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБорщ О.О. Продуктивні та відтворні ознаки корів залежно від їхньої вгодованості перед отеленням / О.О.Борщ, С.Ю. Рубан // Генетика, розведення та селекція тварин: актуальні проблеми та перспективи розвитку: матеріали міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-селекціонера, доктора сільськогосподарських наук, професора, члена-кореспондента НААН Басовського Миколи Захаровича, м. Біла Церква, 10–11 червня 2015 року. – Біла Церква, 2015. – С. 9.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4154-
dc.descriptionIt was found that in cows of the 2nd group at the beginning of lactation it averaged 3.0 points, then - in the 2nd month of lactation - it decreased to 2.75 points and lasted at this level until the fourth month, on the fifth returned to a mark of 3.0 points. In cows with lower average fattening (group 1) at the beginning of lactation, the fattening was 2.75 points after which within two months decreased by 0.25 points to 2.25 points, lasted at this level for two months and during the fifth month after calving, increased up to 2.5 points and was up to six months of lactation. In cows of group 3, the dynamics of fattening were observed by a monthly decrease of 0.25 points during the first two months of lactation - from 3.75 to 3.25 points and a further increase of 0.25 points in the fourth and sixth months.uk_UA
dc.description.abstractВстановлено, що у корів 2-ї групи на початку лактації вона становила в середньому 3,0 бали, потім – на 2-му місяці лактації – знизилась до 2,75 балів і протрималась на цьому рівні до четвертого місяця, на п'ятому повернулась до позначки 3,0 балів. У корів з нижче середньою вгодованістю (1 група) на початку лактації вгодованість складала 2,75 балів після чого протягом двох місяцівзнижувалась на 0,25 балів до 2,25 балів, протрималась на цьому рівні двамісяці і упродовж п'ятого місяця після отелення, підвищилась до 2,5 балів та була такою до шостого місяця лактації. У корів 3-ї групи динамікавгодованості відзначалась щомісячним зниженням на 0,25 балів протягом перших двох місяців лактації –з 3,75 до 3,25 балів та подальшим збільшенням на 0,25 балів на четвертому та шостому місяцях.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвгодованістьuk_UA
dc.subjectотеленняuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectвідтворні якостіuk_UA
dc.subjectfatnessuk_UA
dc.subjectcalvinguk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectreproducible qualitiesuk_UA
dc.titleПродуктивні та відтворні ознаки корів залежно від їхньої вгодованості перед отеленнямuk_UA
dc.title.alternativeProductive and reproducible signs of cows depending on their fattening before calvinguk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.2.034.083.084uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
produktivnita_vidtvorni.pdf312,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.