Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4061
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сивик, Тетяна Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Syvyk, Tetyana | - |
dc.contributor.author | Пірова, Людмила Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Pirova, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-06T17:26:09Z | - |
dc.date.available | 2020-02-06T17:26:09Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Сивик Т.Л. Спосіб зниження вмісту важких металів у продуктах забою свиней: патент на корисну модель №49644 МПК (2009) А01К 5/00 / Т. Л. Сивик, Л. В. Пірова. – заявл. 0510.2009, опублік. 11.05.2010. Бюл. №9. .- 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4061 | - |
dc.description | The introduction into the diet of selenium in the form of sodium selenite and sel-plex at a dose of 0.2-0.4 mg / kg of dry matter is an effective way of reducing the content of heavy metals in the products of slaughtering pigs. The most effective is sellex in an amount that provides 0.3-0.4 mg of selenium in 1 kg of dry matter. | uk_UA |
dc.description.abstract | Введення до раціону селену у вигляді селеніту натрію та сел-плексу у дозі 0,2–0,4 мг/кг сухої речовини є ефективним способом зниження вмісту важких металів у продуктах забою свиней. При цьому найбільш ефективним є сел-плекс у кількості, що забезпечує 0,3–0,4 мг селену в 1 кг сухої речовини раціону. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Державний департамент інтелектуальної власності | uk_UA |
dc.subject | вміст важких металів | uk_UA |
dc.subject | продукти забою свиней | uk_UA |
dc.subject | селен | uk_UA |
dc.subject | сел-плекс | uk_UA |
dc.subject | шпик | uk_UA |
dc.subject | печінка | uk_UA |
dc.subject | нирки | uk_UA |
dc.subject | кістки | uk_UA |
dc.subject | content of heavy metals | uk_UA |
dc.subject | м'язи | uk_UA |
dc.subject | Sel-Plex | uk_UA |
dc.subject | selenium | uk_UA |
dc.subject | products of slaughtering pigs | uk_UA |
dc.subject | lard | uk_UA |
dc.subject | liver | uk_UA |
dc.subject | kidneys | uk_UA |
dc.subject | bone | uk_UA |
dc.subject | muscles | uk_UA |
dc.title | Спосіб зниження вмісту важких металів у продуктах забою свиней | uk_UA |
dc.title.alternative | A method of reducing the content of heavy metals in the products of slaughtering pigs | uk_UA |
dc.type | Патент | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.5:546.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sposib_znizhennia.pdf | 466,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.