Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3804
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борщ, Олександр Oлександрович | - |
dc.contributor.author | Borshch, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Борщ, Олександр Васильович | - |
dc.contributor.author | Borshch, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-26T09:50:33Z | - |
dc.date.available | 2020-01-26T09:50:33Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки для виконання самостійної роботи та індивідуальних дослідницьких завдань з дисципліни «Технологія виробництва молока і яловичини» здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / О.О. Борщ, О.В.Борщ. - Біла Церква: БНАУ, 2019 . - 45 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3804 | - |
dc.description | During the independent work the student analyzes the indicators of milk production and beef on a particular farm. After that, on the basis of analysis, he develops measures for the modernization of technological processes: construction or reconstruction of premises and structures, needs for machinery and equipment, placement and grouping of animals, feeding and watering of cattle, machine milking cows, cleaning manure and laying litter, updating herds etc. An essential element is to calculate the cost-effectiveness of the measures developed. | uk_UA |
dc.description.abstract | Під час виконання самостійної роботи студент аналізує показники виробництва молока та яловичини на конкретній фермі. Після цього на основі аналізу розроблює заходи з модернізації технологічних процесів: будівництва чи реконструкції приміщень і споруд, потреби в машинах і обладнанні, розміщення і групування тварин, організації годівлі і напування худоби, машинного доїння корів, прибирання гною і внесення підстилки, оновлення стада тощо. Обов’язковим елементом є розрахунок економічної ефективності розроблених заходів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | показники виробництва молока | uk_UA |
dc.subject | середньорічне поголів’я | uk_UA |
dc.subject | річна потреба в кормах | uk_UA |
dc.subject | план добового роздавання кормів | uk_UA |
dc.subject | добові технологічні графіки доїння корів | uk_UA |
dc.subject | технологія виробництва яловичини | uk_UA |
dc.subject | indicators of milk production | uk_UA |
dc.subject | average annual livestock | uk_UA |
dc.subject | annual need for feed | uk_UA |
dc.subject | a daily feed plan | uk_UA |
dc.subject | daily technological graphs of milking cows | uk_UA |
dc.subject | technology of beef production | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки для виконання самостійної роботи та індивідуальних дослідницьких завдань з дисципліни «Технологія виробництва молока і яловичини» | uk_UA |
dc.title.alternative | Methodical instructions for independent work and individual research tasks in the discipline "Technology of production of milk and beef" | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.2.033./034 (07) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metodichni_vazivki.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.