Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3803
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорщ, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorBorshch, Oleksandr-
dc.contributor.authorБорщ, Олександр Oлександрович-
dc.contributor.authorBorshch, Oleksandr-
dc.contributor.authorКосіор, Леся Тарасівна-
dc.contributor.authorKosior, Lesia-
dc.date.accessioned2020-01-26T09:50:17Z-
dc.date.available2020-01-26T09:50:17Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationРобочий зошит і методичні вказівки для виконання практичних занять на базі навчально-виробничого центру університету з дисципліни "Технологія виробництва молока і яловичини" здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / О.В.Борщ, О.О.Борщ, Л.Т. Косіор .- Біла Церква: БНАУ, 2019 .- 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3803-
dc.descriptionMethods of practical training in the production conditions of the BNAU dairy farm are presented.uk_UA
dc.description.abstractНаведено методики виконання практичних занять у виробничих умовах молочної ферми НВЦ БНАУ з конституції і екстер'єру великої рогатої худоби, виробничого і племінного обліку, молочної і м'ясної продуктивності, бонітування та аналізу технологічних процесів виробництва молока і яловичини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectекстер'єр і конституція великої рогатої худобиuk_UA
dc.subjectжива масаuk_UA
dc.subjectмолочна продуктивністьuk_UA
dc.subjectосновні фізіологічні періоди у лактаційній діяльностіuk_UA
dc.subjectтехнологічні процеси і операції на молочній ферміuk_UA
dc.subjectexterior and constitution of cattleuk_UA
dc.subjectlive weightuk_UA
dc.subjectdairy productivityuk_UA
dc.subjectbasic physiological periods in lactationuk_UA
dc.subjecttechnological processes and operations on the dairy farmuk_UA
dc.titleРобочий зошит і методичні вказівки для виконання практичних занять на базі навчально-виробничого центру університету з дисципліни "Технологія виробництва молока і яловичини"uk_UA
dc.title.alternativeWorkbook and Methodical Instructions for Practical Classes Based on the Training and Production Center of the University of the discipline "Technology of Milk and Beef Production"uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc636.2.033/.034uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
robochii_zoshit.pdf1,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.