Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3677
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтаровойтова, Алла Андріївна-
dc.contributor.authorStarovoitova, Alla-
dc.date.accessioned2020-01-20T07:16:19Z-
dc.date.available2020-01-20T07:16:19Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСтаровойтова А.А. Мікробіологія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] / А.А. Старовойтова. - Біла Церква: Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету, 2017. - 153 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3677-
dc.descriptionE-textbook in subject “Microbiology of milk and dairy products” for students of higher educational institutions of I-II grades of accreditation in specialty 181 “Food technologies”, EPP “Preservation, canning and processing of milk”. E-textbook highlights the main questions in microbiology of milk and dairy products. E-textbook in subject “Microbiology of milk and dairy products” contains: textbook, terms and major concepts included, assessment assignments; glossary, assessment testing; microbiological indicators and qualitative methods of microbiological control used for milk and dairy products evaluation. E-textbook is recommended for teachers and self-access of both full-time and extra-mural students of EPP “Preservation, canning and processing of milk”.uk_UA
dc.description.abstractЕлектронний посібник з навчальної дисципліни "Мікробіологія молока і молочних продуктів" містить: навчальний посібник з основними термінами і поняттями, контрольними завданнями; глосарій, тестовий контроль знань; мікробіологічні показники та якісні методи мікробіологічного контролю, які використовують для оцінки молока і молочних продуктів; робочий зошит. Електронний посібник рекомендований для викладачів та для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання ОПП "Зберігання, консервування та переробка молока"uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТехнолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університетуuk_UA
dc.subjectмікроорганізмиuk_UA
dc.subjectmicroorganismsuk_UA
dc.subjectмолочні продуктиuk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.subjectшкідлива мікрофлораuk_UA
dc.subjectharmful microflorauk_UA
dc.subjectзакваскиuk_UA
dc.subjectyeastuk_UA
dc.subjectмікробіологіяuk_UA
dc.subjectmicrobiologyuk_UA
dc.subjectпитне молокоuk_UA
dc.subjectdrinking milkuk_UA
dc.titleМікробіологія молока і молочних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeMicrobiology of milk and dairy productsuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
elekronnyi posibnyk z navchalnoi.pdf2,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.