Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3677
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Старовойтова, Алла Андріївна | - |
dc.contributor.author | Starovoitova, Alla | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-20T07:16:19Z | - |
dc.date.available | 2020-01-20T07:16:19Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Старовойтова А.А. Мікробіологія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] / А.А. Старовойтова. - Біла Церква: Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету, 2017. - 153 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3677 | - |
dc.description | E-textbook in subject “Microbiology of milk and dairy products” for students of higher educational institutions of I-II grades of accreditation in specialty 181 “Food technologies”, EPP “Preservation, canning and processing of milk”. E-textbook highlights the main questions in microbiology of milk and dairy products. E-textbook in subject “Microbiology of milk and dairy products” contains: textbook, terms and major concepts included, assessment assignments; glossary, assessment testing; microbiological indicators and qualitative methods of microbiological control used for milk and dairy products evaluation. E-textbook is recommended for teachers and self-access of both full-time and extra-mural students of EPP “Preservation, canning and processing of milk”. | uk_UA |
dc.description.abstract | Електронний посібник з навчальної дисципліни "Мікробіологія молока і молочних продуктів" містить: навчальний посібник з основними термінами і поняттями, контрольними завданнями; глосарій, тестовий контроль знань; мікробіологічні показники та якісні методи мікробіологічного контролю, які використовують для оцінки молока і молочних продуктів; робочий зошит. Електронний посібник рекомендований для викладачів та для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання ОПП "Зберігання, консервування та переробка молока" | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету | uk_UA |
dc.subject | мікроорганізми | uk_UA |
dc.subject | microorganisms | uk_UA |
dc.subject | молочні продукти | uk_UA |
dc.subject | dairy products | uk_UA |
dc.subject | шкідлива мікрофлора | uk_UA |
dc.subject | harmful microflora | uk_UA |
dc.subject | закваски | uk_UA |
dc.subject | yeast | uk_UA |
dc.subject | мікробіологія | uk_UA |
dc.subject | microbiology | uk_UA |
dc.subject | питне молоко | uk_UA |
dc.subject | drinking milk | uk_UA |
dc.title | Мікробіологія молока і молочних продуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | Microbiology of milk and dairy products | uk_UA |
dc.type | Книга | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
elekronnyi posibnyk z navchalnoi.pdf | 2,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.