Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3676Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Дудник, Лідія Анатоліївна | - |
| dc.contributor.author | Бойко, Валентина Миколаївна | - |
| dc.contributor.author | Dudnyk, Lidia | - |
| dc.contributor.author | Boyko, Valentine | - |
| dc.date.accessioned | 2020-01-20T07:15:17Z | - |
| dc.date.available | 2020-01-20T07:15:17Z | - |
| dc.date.issued | 2015 | - |
| dc.identifier.citation | Дудник Л.А., Бойко В.М. Технохімічний контроль виробництва. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету. 2015 | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3676 | - |
| dc.description | E-textbook in subject “Technical and chemical control of production” for students of higher educational institutions I-II grades of accreditation in specialty 181 “Food technologies” EPP “Preservation, canning and processing of meat”. Teaching-methodic textbook with assessment assignments, reference book of notions in meat industry, normative documentation is recommended for teachers and self-access of both full-time and extra-mural students in specialty 5.05170109. | uk_UA |
| dc.description.abstract | В електронному навчальному посібнику висвітлені основні питання з технохімічного контролю в переробній промисловості. Навчально - методичний посібник з контрольними завданнями, довідником понять м’ясної галузі, нормативною документацією рекомендований для викладачів та для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання зі спеціальності 5.05170109 | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету | uk_UA |
| dc.subject | нормативна документація | uk_UA |
| dc.subject | normative documentation | uk_UA |
| dc.subject | методики проведення досліджень якісних показників сировини | uk_UA |
| dc.subject | methods of conducting testing of qualitative indicators of raw materials | uk_UA |
| dc.subject | готові вироби | uk_UA |
| dc.subject | finished products | uk_UA |
| dc.subject | набуття практичних навичок | uk_UA |
| dc.subject | acquiring practical skills | uk_UA |
| dc.title | Технохімічний контроль виробництва | uk_UA |
| dc.title.alternative | Technical and chemical control of production | uk_UA |
| dc.type | Книга | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tehnohimichnyj kontrol' vyrobnyctva.rar | 39,86 MB | Unknown | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.