Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3676
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудник, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorБойко, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorDudnyk, Lidia-
dc.contributor.authorBoyko, Valentine-
dc.date.accessioned2020-01-20T07:15:17Z-
dc.date.available2020-01-20T07:15:17Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДудник Л.А., Бойко В.М. Технохімічний контроль виробництва. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету. 2015uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3676-
dc.descriptionE-textbook in subject “Technical and chemical control of production” for students of higher educational institutions I-II grades of accreditation in specialty 181 “Food technologies” EPP “Preservation, canning and processing of meat”. Teaching-methodic textbook with assessment assignments, reference book of notions in meat industry, normative documentation is recommended for teachers and self-access of both full-time and extra-mural students in specialty 5.05170109.uk_UA
dc.description.abstractВ електронному навчальному посібнику висвітлені основні питання з технохімічного контролю в переробній промисловості. Навчально - методичний посібник з контрольними завданнями, довідником понять м’ясної галузі, нормативною документацією рекомендований для викладачів та для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання зі спеціальності 5.05170109uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТехнолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університетуuk_UA
dc.subjectнормативна документаціяuk_UA
dc.subjectnormative documentationuk_UA
dc.subjectметодики проведення досліджень якісних показників сировиниuk_UA
dc.subjectmethods of conducting testing of qualitative indicators of raw materialsuk_UA
dc.subjectготові виробиuk_UA
dc.subjectfinished productsuk_UA
dc.subjectнабуття практичних навичокuk_UA
dc.subjectacquiring practical skillsuk_UA
dc.titleТехнохімічний контроль виробництваuk_UA
dc.title.alternativeTechnical and chemical control of productionuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tehnohimichnyj kontrol' vyrobnyctva.rar39,86 MBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.