Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3651
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄсьман, Дарія Володимирівна-
dc.contributor.authorEsman, Daria-
dc.date.accessioned2020-01-16T17:46:58Z-
dc.date.available2020-01-16T17:46:58Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЄсьман Д.В. Вплив вмісту вітаміну Е в кормах на білковий обмін в яєчнику перепела / Д.В.Єсьман // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .- Вип.5(82) .- С. 27-30.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3651-
dc.descriptionPositive influence of megascopic in 10 times dose of E vitamin is well-proven in feeding of quail by comparison to the recommended dose, on activity of enzymes (aspartatamіnotransferase, alanіnamіnotransferase and alkaline phosphatase) and of general albumen in fabrics of ovary.uk_UA
dc.description.abstractДоведено позитивний вплив збільшеної у 10 разів дози вітаміну Е в годівлі перепелів порівняно з рекомендованою дозою на активність ферментів (АлАТ, АсАТ, ЛФ) та вміст загального білка в тканинах яєчника.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectперепелuk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.subjectвітамін Еuk_UA
dc.subjectquailuk_UA
dc.subjectenzymesuk_UA
dc.subjectE vitaminuk_UA
dc.titleВплив вмісту вітаміну Е в кормах на білковий обмін в яєчнику перепелаuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of maintenance of Е vitamin in the fodder on the albumen exchange in the ovary of quailuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.6.087.73.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_vmistu_vitaminu.pdf506,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.