Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3651
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єсьман, Дарія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Esman, Daria | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-16T17:46:58Z | - |
dc.date.available | 2020-01-16T17:46:58Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Єсьман Д.В. Вплив вмісту вітаміну Е в кормах на білковий обмін в яєчнику перепела / Д.В.Єсьман // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .- Вип.5(82) .- С. 27-30. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3651 | - |
dc.description | Positive influence of megascopic in 10 times dose of E vitamin is well-proven in feeding of quail by comparison to the recommended dose, on activity of enzymes (aspartatamіnotransferase, alanіnamіnotransferase and alkaline phosphatase) and of general albumen in fabrics of ovary. | uk_UA |
dc.description.abstract | Доведено позитивний вплив збільшеної у 10 разів дози вітаміну Е в годівлі перепелів порівняно з рекомендованою дозою на активність ферментів (АлАТ, АсАТ, ЛФ) та вміст загального білка в тканинах яєчника. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | перепел | uk_UA |
dc.subject | ферменти | uk_UA |
dc.subject | вітамін Е | uk_UA |
dc.subject | quail | uk_UA |
dc.subject | enzymes | uk_UA |
dc.subject | E vitamin | uk_UA |
dc.title | Вплив вмісту вітаміну Е в кормах на білковий обмін в яєчнику перепела | uk_UA |
dc.title.alternative | Influence of maintenance of Е vitamin in the fodder on the albumen exchange in the ovary of quail | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.6.087.73.033 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_vmistu_vitaminu.pdf | 506,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.