Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3638
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2020-01-16T11:06:57Z-
dc.date.available2020-01-16T11:06:57Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЛясота В.П. Показники якості яловичини на агропромислових ринках м. Біла Церква / В.П. Лясота, Н.М. Богатко, Н.В. Букалова // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Актуальні проблеми ветеринарної медицини" ( БНАУ, 31 жовтня 2019 р.). - Біла Церква, 2019. - С.86-88.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3638-
dc.descriptionThe need for conducting is theoretically substantiated and experimentally confirmed veterinary evaluation of NOR, PSE and DFD beef obtained from bull calves of black-speckled breed 24-36 months old. Determined the optimal quality of meat NOR, PSE, DFD. An improved and developed photometric method for determining the total the content of pigments in beef and its optical density.uk_UA
dc.description.abstractТеоретично обґрунтовано та експериментально підтверджено необхідність проведення ветеринарно-санітарного оцінювання яловичини NOR, PSE та DFD, отриманої від бичків чорно-рябої породи віком 24–36 міс. Визначено оптимальні показники якості м’яса NOR, PSE, DFD. Удосконалений та розроблений фотометричний метод визначення загального вмісту пігментів у яловичині та установлені показники її оптичної густини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарне оцінюванняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectNOR-, PSE-, DFD-м’ясоuk_UA
dc.subjectекспрес-методиuk_UA
dc.subjectзагальний уміст пігментівuk_UA
dc.subjectоптична густинаuk_UA
dc.subjectbeefuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary evaluationuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectNOR-, PSE-, DFD meatuk_UA
dc.subjectexpress methodsuk_UA
dc.subjectthe total content of pigmentsuk_UA
dc.subjectoptical densityuk_UA
dc.titleПоказники якості яловичини на агропромислових ринках м. Біла Церкваuk_UA
dc.title.alternativeQuality indicators of beef in the agro-industrial markets of Bila Tserkvauk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.146.34uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pokaznyky_jakosti_jalovychyny.pdf562,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.