Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3480
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорченко, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Fedorchenko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-24T06:13:14Z | - |
dc.date.available | 2019-12-24T06:13:14Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.citation | Радіометричний контроль виробництва: методичні рекомендації та навчальні завдання для студентів-заочників аграрних вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації із спеціальностей 5.091719 «Виробництво мясних продуктів» ,5.091721 «Виробництво молочних продуктів» / укл. Т.А. Федорченко. - Немішаєве: ДУ НМЦ, 2005. - 65 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3480 | - |
dc.description | The program of the discipline “Radiometric control of production” presupposes learning basics of theory of the physical nature of ionizing radiations, their interaction with substances, influence of ionizing radiation on a living organism, sources of radioactive contaminations. The given textbook will help extra-mural students to acquire theoretical knowledge of basics of radiation condition, skills of practical work with various dosimeter devices, skills in selecting samples and measuring the level of radioactive contamination of different dairy and meat products and their further usage on their own. | uk_UA |
dc.description.abstract | Програмою дисципліни «Радіометричний контроль виробництва» передбачено вивчення теоретичних основ фізичної природи іонізуючих випромінювань, іх взаємодія з речовинами, вплив іонізуючого випромінювання на живий організм, джерела радіоактивних забруднень. В основу програми покладені методи визначення та вимірювання іонізуючих випромінювань, які є головними факторами у визначенні ступеня придатності молочних та м’ясних продуктів до вживання. Даний навчальний посібник допоможе студентам-заочникам самостійно придбати теоретичні знання основ радіаційного стану, навички практичної роботи з різноманітними дозиметричними приладами, вміння у відборі проб та вимірюванні ступеня радіоактивної забрудненості різноманітних молочних та м’ясних продуктів і їх подальшого вживання. Для закріплення знань і умінь студент виконує контрольну роботу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Немішаєве: Державна установа "Науково-методичний центр" | uk_UA |
dc.subject | іонізуюче випромінювання,радіоактивність,доза випромінювань, радіоекологія, радіаційний контроль, допустимі рівні забруднення | uk_UA |
dc.subject | ionizing radiation, radioactivity, radiation dose, radioecology, radiation control, admissible levels of contamination | uk_UA |
dc.title | Радіометричний контроль виробництва | uk_UA |
dc.title.alternative | Radiometric control of production | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Radiometrychnyi control vyrobnytstva.pdf | 1,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.