Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3479
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чала, Інна Тимофіївна | - |
dc.contributor.author | Бєляков, Євгеній Валерійович | - |
dc.contributor.author | Chala, Inna | - |
dc.contributor.author | Beliakov, Yevhen | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-24T06:08:26Z | - |
dc.date.available | 2019-12-24T06:08:26Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Навчальний посібник для курсового проектування з навчальної дисципліни «Технологія м’яса і м’ясопродуктів» для студентів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Зберігання, консервування та переробка м’яса»: навчальний посібник / укл. І.Т. Чала, Є.В. Бєляков. - Біла Церква, 2011. - 289 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3479 | - |
dc.description | The textbook contains methods of carrying out main technological calculations by course projecting. The textbook considers the questions of choosing technological diagrams, calculations of raw materials, technological equipment, necessary number of staff, water and energy carriers expenses determining of production areas, their arranging and constructing plans. Together with methods and general recommendations the textbook contains normative and reference material necessary for performing course projects. The textbook is for both full-time and extra-mural students. | uk_UA |
dc.description.abstract | Даний посібник містить методики виконання основних технологічних розрахунків при курсовому проектуванні. В посібнику розглянуті питання вибору технологічних схем, розрахунків сировини, технологічного обладнання, необхідної кількості робітників, витрат води та енергоносіїв, визначення виробничих площ, їх компонування та побудови планів. Поряд з методиками та загальними рекомендаціями посібник містить нормативний та довідковий матеріал, необхідний для виконання курсових робіт. Даний посібник може бути використаним викладачами та студентами денної та заочної форми навчання | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету | uk_UA |
dc.subject | технологічні схеми, проектування, компонування виробничих приміщень, плани приміщень | uk_UA |
dc.subject | technological schemes, designing, manufacturing of industrial premises, planning of premises | uk_UA |
dc.title | Навчальний посібник для курсового проектування з навчальної дисципліни «Технологія м’яса і м’ясопродуктів» | uk_UA |
dc.title.alternative | Textbook for course projecting in subject “Technology of meat and meat products” | uk_UA |
dc.type | Книга | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Navchalnyi posibnyk.pdf | 11,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.