Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3319
Назва: | Вплив нанокристалічного діоксиду церію на яєчну продуктивність перепелів |
Інші назви: | Effect of nanocrystalline cerium dioxide on egg performance of quail |
Автори: | Співак, Микола Якович Spivak, Mykola Демченко, Ольга Миколаївна Demchenko, Olha Жолобак, Надія Михайлівна Zholobak, Nadiia Щербаков, Олександр Борисович Shcherbakov, Oleksandr Зоценко, Володимир Миколайович Zotsenko, Volodymyr Іванов, Володимир Константинович Ivanov, Volodymyr |
Ключові слова: | перепели;нанокристалічний діоксид церію;яєчна продуктивність;quail;nanocrystalline cerium dioxide;egg performance |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Вплив нанокристалічного діоксиду церію на яєчну продуктивність перепелів / М. Я. Співак, О. А. Демченко, Н. М. Жолобак та ін. // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 3. - С.22-24. |
Короткий огляд (реферат): | Випоювання перепелам нанокристалічного діоксиду церію (наноцерію) позитивно впливає на їхню яєчну продуктивність. При використанні наноцерію в дозі 1 мМ/л питної води підвищилась несучість перепілок на 7,8%, маса яєць – на 16,9%, інтенсивність несучості – на 6,7%. У застосованих дозах (0,1-10 мМ/л питної води) наноцерій не акумулюється в яйцях і паренхіматозних органах птиці. |
Опис: | Quailing of nanocrystalline cerium dioxide (nanoceria) has a positive effect on their egg performance. When using nanoceria at a dose of 1 mm / l of drinking water, the load increased quail by 7.8%, egg weight by 16.9%, laying intensity by 6.7%. In the doses used (0.1-10 mm / l drinking water) nanoceria is not accumulated in the eggs and parenchymal organs of the bird. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3319 |
УДК: | 636.6.034.087.7:546.655 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_nanokrystalichnogo.pdf | 797,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.