Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3294
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозінська, Тетяна Павлівна-
dc.contributor.authorLozinska, Tetiana-
dc.contributor.authorШевчук, Анна Віталіївна-
dc.contributor.authorShevchuk, Anna-
dc.date.accessioned2019-12-18T08:42:10Z-
dc.date.available2019-12-18T08:42:10Z-
dc.date.issued2019-02-
dc.identifier.citationЛозінська Т.П. Урожайність та якість сортів пшениці м’якої ярої в умовах дослідного поля Білоцерківського НАУ / Лозінська Т.П., Шевчук А.В.// ΛΌГOΣ. Мистецтво наукової думки. - 2019. - №2. - С. 73-75.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3294-
dc.descriptionThe study of new varieties of hard wheat in the conditions of the experimental field of the Belotserkiv NAU on the complex of economic values. The methodical approaches used to form the yield and quality of the grain and compare the results with the standard grade. The influence of weather conditions on the formation of grain yield and quality has been revealed. The obtained results can be used in the conditions of the experimental field of BNAU for the purpose of formation of high and constant harvests of wheat grain of solid springuk_UA
dc.description.abstractДосліджено вивчення нових сортів пшениці м’якої ярої в умовах дослідного поля Білоцерківського НАУ за комплексом господарськи цінних ознак. Використані методичні підходи щодо формування урожайності та якості зерна та порівняння отриманих результатів з сортом стандартом. Виявлено вплив погодних умов на формування врожайності та якості зерна. Одержані результати можуть бути використані в умовах дослідного поля БНАУ з метою формування високих і сталих врожаїв зерна пшениці м’якої яроїuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНауковий журнал «ΛΌГOΣ. Мистецтво наукової думки»uk_UA
dc.subjectпшениця яраuk_UA
dc.subjectселекційна цінністьuk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectурожайuk_UA
dc.subjectякість зернаuk_UA
dc.subjectгомеостатичність,uk_UA
dc.subjectселекційна цінність.uk_UA
dc.subjectSpring wheatuk_UA
dc.subjecthomeostasisuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.subjectcropuk_UA
dc.subjectgrain qualityuk_UA
dc.subjectbreeding valueuk_UA
dc.titleУрожайність та якість сортів пшениці м’якої ярої в умовах дослідного поля Білоцерківського НАУuk_UA
dc.title.alternativeYield and quality of soft wheat varieties in the conditions of the experimental FIELD Belotserkiv NAUuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udcУДК 633.111.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yield and quality.pdf195,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.