Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3083
Назва: | Сучасний стан харчової промисловості України та перспективи розвитку |
Інші назви: | Modern state of food industry of Ukraine and perspectives of development |
Автори: | Вовк, Лариса Анатоліївна Vovk, Larysa |
Ключові слова: | харчова промисловість;food industry;адаптація;adaptation;якість;quality;зона вільної торгівлі;free trade zone |
Дата публікації: | гру-2015 |
Видавництво: | Вищий навчальний заклад "Університет економіки та права "КРОК" |
Бібліографічний опис: | Вовк Л.А. Сучасний стан харчової промисловості України та перспективи розвитку / Л.А. Вовк // Економіка України:шляхи виходу із кризи: зб. матеріалів Міжвузівської студентської економічної конференції // Вищий навчальний заклад «Університет економіки та права «КРОК». – К.: ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК», 2015. С. 194-196. |
Короткий огляд (реферат): | Дана стаття характеризує стан харчової промисловості України, висвітлює основні проблеми галузі та розкриває пріоритетні напрямки вирішення кризових питань. |
Опис: | The given article characterizes the state of food industry of Ukraine, highlights the main problems of the branch and shows the priority directions of solving crisis phenomena. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://library.krok.edu.ua/media/library/category/materiali-konferentsij/conf-krok-2015-12-11_materialy.pdf http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3083 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Suchasnyj stan.pdf | 298,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.