Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3083
Назва: Сучасний стан харчової промисловості України та перспективи розвитку
Інші назви: Modern state of food industry of Ukraine and perspectives of development
Автори: Вовк, Лариса Анатоліївна
Vovk, Larysa
Ключові слова: харчова промисловість;food industry;адаптація;adaptation;якість;quality;зона вільної торгівлі;free trade zone
Дата публікації: гру-2015
Видавництво: Вищий навчальний заклад "Університет економіки та права "КРОК"
Бібліографічний опис: Вовк Л.А. Сучасний стан харчової промисловості України та перспективи розвитку / Л.А. Вовк // Економіка України:шляхи виходу із кризи: зб. матеріалів Міжвузівської студентської економічної конференції // Вищий навчальний заклад «Університет економіки та права «КРОК». – К.: ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК», 2015. С. 194-196.
Короткий огляд (реферат): Дана стаття характеризує стан харчової промисловості України, висвітлює основні проблеми галузі та розкриває пріоритетні напрямки вирішення кризових питань.
Опис: The given article characterizes the state of food industry of Ukraine, highlights the main problems of the branch and shows the priority directions of solving crisis phenomena.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://library.krok.edu.ua/media/library/category/materiali-konferentsij/conf-krok-2015-12-11_materialy.pdf
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3083
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasnyj stan.pdf298,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.