Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2949
Назва: Вплив передінкубаційної обробки яєць селеном на подальшу збереженість та інтенсивність росту каченят
Інші назви: Effect of selenium predinkubatsionnoy processing eggs for further preservation and growth rate of ducklings
Автори: Кравченко, Ірина Володимирівна
Kravchenko, Iryna
Дяченко, Леонід Сидорович
Dyachenko, Leonid
Ключові слова: качині яйця;передінкубаційна обробка;розчин селеніту натрію;каченята;збереженість;ріст;duck eggs;predinkubatsonnaya processing;solution of sodium selenite;ducklings;safety;growth
Дата публікації: 2011
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кравченко І.В. Вплив передінкубаційної обробки яєць селеном на подальшу збереженість та інтенсивність росту каченят / І.В.Кравченко, Л.С.Дяченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .- Вип.6(88) .- С. 96-100.
Короткий огляд (реферат): Наведено експериментальні дані впливу передінкубаційної обробки качиних яєць селеном на подальшу збереженість та інтенсивність росту каченят-бройлерів пекінської породи Стар-53 Грімо. Встановлено, що передінкубаційна обробка яєць селенітом натрію сприяла поліпшенню росту виведених з них каченят та зниженню затрат корму на приріст.
Опис: The experimental data the influence of processing of duck eggs predinkubatsionnoy selenium to further the preservation and growth rate of broiler ducks breed Beijing Star-53 Grimaud. It is established that treatment of eggs predinkubatsionnaya sodium selenite has helped to improve the growth derived from them ducks and lower costs of food on growth.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2949
УДК: 636.597.082.474:636.597.087.72
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_peredinkubatsiinoi.pdf623,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.