Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2945
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧернявський, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorCherniavskyi, Oleksandr-
dc.date.accessioned2019-12-04T09:59:02Z-
dc.date.available2019-12-04T09:59:02Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЧернявський О.О. Хімічний склад м’яса за згодовування протекто-активу та мацерази молодняку свиней / О.О.Чернявський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .- Вип.6(88) .- С. 80-83.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2945-
dc.descriptionThe influence of feeding Protecto-active and Matserazа the chemical composition of meat and liver in young pigs. Found that Protecto-active together with Matserazа promotes protein content in meat, the animals of the 3rd and 4th experimental group by 0.8 - 0.9%, compared with control counterparts, as chemical analysis of the average sample liver shows no significant difference between the studied groups of animals.uk_UA
dc.description.abstractПоказано вплив згодовування протекто-активу та мацерази на хімічний склад м’яса та печінки у молодняку свиней. Встановлено, що протекто-актив у комплексі з мацеразою сприяє підвищенню вмісту протеїну у м’ясі тварин 3- та 4-ї дослідних груп на 0,8–0,9 %, порівняно з контрольними аналогами, а хімічний аналіз середньої проби печінки свідчить про відсутність істотної різниці між досліджуваними групами тварин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолодняк свинейuk_UA
dc.subjectраціониuk_UA
dc.subjectпротекто-активuk_UA
dc.subjectмацеразаuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectтушаuk_UA
dc.subjectyoung pigsuk_UA
dc.subjectrationsuk_UA
dc.subjectProtecto-activeuk_UA
dc.subjectMatserazauk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.titleХімічний склад м’яса за згодовування протекто-активу та мацерази молодняку свинейuk_UA
dc.title.alternativeСhemical composition of meat for feeding protecto-active and matserazy young pigsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.4.053.087.8:612.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Khimichnyi_sklad_miasa.pdf527,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.