Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2945
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чернявський, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Cherniavskyi, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-04T09:59:02Z | - |
dc.date.available | 2019-12-04T09:59:02Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Чернявський О.О. Хімічний склад м’яса за згодовування протекто-активу та мацерази молодняку свиней / О.О.Чернявський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .- Вип.6(88) .- С. 80-83. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2945 | - |
dc.description | The influence of feeding Protecto-active and Matserazа the chemical composition of meat and liver in young pigs. Found that Protecto-active together with Matserazа promotes protein content in meat, the animals of the 3rd and 4th experimental group by 0.8 - 0.9%, compared with control counterparts, as chemical analysis of the average sample liver shows no significant difference between the studied groups of animals. | uk_UA |
dc.description.abstract | Показано вплив згодовування протекто-активу та мацерази на хімічний склад м’яса та печінки у молодняку свиней. Встановлено, що протекто-актив у комплексі з мацеразою сприяє підвищенню вмісту протеїну у м’ясі тварин 3- та 4-ї дослідних груп на 0,8–0,9 %, порівняно з контрольними аналогами, а хімічний аналіз середньої проби печінки свідчить про відсутність істотної різниці між досліджуваними групами тварин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | молодняк свиней | uk_UA |
dc.subject | раціони | uk_UA |
dc.subject | протекто-актив | uk_UA |
dc.subject | мацераза | uk_UA |
dc.subject | м'ясо | uk_UA |
dc.subject | туша | uk_UA |
dc.subject | young pigs | uk_UA |
dc.subject | rations | uk_UA |
dc.subject | Protecto-active | uk_UA |
dc.subject | Matseraza | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.title | Хімічний склад м’яса за згодовування протекто-активу та мацерази молодняку свиней | uk_UA |
dc.title.alternative | Сhemical composition of meat for feeding protecto-active and matserazy young pigs | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.4.053.087.8:612.1 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Khimichnyi_sklad_miasa.pdf | 527,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.