Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2823
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАртеменко, Людмила Павловна-
dc.contributor.authorАртеменко, Людмила Павлівна-
dc.contributor.authorArtemenko, Lyudmila-
dc.contributor.authorБукалова, Наталья Владимировна;-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorНебещук, Александр Дмитриевич-
dc.contributor.authorНебещук, Олександр Дмитрович-
dc.contributor.authorNebeshсuk, Alexander-
dc.date.accessioned2019-11-28T09:47:00Z-
dc.date.available2019-11-28T09:47:00Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАртеменко Л.П. Эхинококкоз. Часть 2. Влияние инвазии на качество мясного сырья / Л.П. Артеменко, Н.В. Букалова, А.Д. Небещук // Сучасна ветеринарна медицина. - 2013. - № 4. - С.29-31.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2823-
dc.descriptionIntegrated veterinary and sanitary examination (organoleptic, technological, physico-chemical, biochemical, sanitary-microbiological, toxic-biological indicators) of slaughter products of pigs affected by echinococcosis, allowed developing scientifically substantiated ways to improve the sanitary assessment of slaughter products during echinococcal invasion.uk_UA
dc.description.abstractКомплексная ветеринарно-санитарная єкспертиза ( органолептические, технологические, физико-химические, биохимические, санитарно-микробиологические, токсико-биологические показатели ) продуктов убоя свиней, поражённых эхинококкозом, позволила разработать научно обоснованные пути совершенствования санитарной оценки продуктов убоя при эхиноккозной инвазии. Комплексна ветеринарно-санітарна єкспертіза (органолептичні, технологічні, фізико-хімічні, біохімічні, санітарно-мікробіологічні, токсико-біологічні показники) продуктів забою свиней, уражених ехінококоз, дозволила розробити науково обґрунтовані шляхи вдосконалення санітарної оцінки продуктів забою при ехіноккозной інвазії.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectэхинококкозuk_UA
dc.subjectехінококозuk_UA
dc.subjectechinococcosisuk_UA
dc.subjectинвазияuk_UA
dc.subjectінвазіяuk_UA
dc.subjectinvasionuk_UA
dc.subjectмясное сырьёuk_UA
dc.subjectм'ясна сировинаuk_UA
dc.subjectmeat raw materialsuk_UA
dc.titleЭхинококкоз. Часть 2. Влияние инвазии на качество мясного сырьяuk_UA
dc.title.alternativeЕхінококоз. Частина 2. Вплив інвазії на якість м'ясної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeEchinococcosis. Part 2. The effect of invasion on the quality of raw meatuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc619:616.995.121:614.31:637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ehinokokoz_chastyna_2_vplyv.pdf876,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.