Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2823
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Артеменко, Людмила Павловна | - |
dc.contributor.author | Артеменко, Людмила Павлівна | - |
dc.contributor.author | Artemenko, Lyudmila | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталья Владимировна; | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Небещук, Александр Дмитриевич | - |
dc.contributor.author | Небещук, Олександр Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Nebeshсuk, Alexander | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-28T09:47:00Z | - |
dc.date.available | 2019-11-28T09:47:00Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Артеменко Л.П. Эхинококкоз. Часть 2. Влияние инвазии на качество мясного сырья / Л.П. Артеменко, Н.В. Букалова, А.Д. Небещук // Сучасна ветеринарна медицина. - 2013. - № 4. - С.29-31. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2823 | - |
dc.description | Integrated veterinary and sanitary examination (organoleptic, technological, physico-chemical, biochemical, sanitary-microbiological, toxic-biological indicators) of slaughter products of pigs affected by echinococcosis, allowed developing scientifically substantiated ways to improve the sanitary assessment of slaughter products during echinococcal invasion. | uk_UA |
dc.description.abstract | Комплексная ветеринарно-санитарная єкспертиза ( органолептические, технологические, физико-химические, биохимические, санитарно-микробиологические, токсико-биологические показатели ) продуктов убоя свиней, поражённых эхинококкозом, позволила разработать научно обоснованные пути совершенствования санитарной оценки продуктов убоя при эхиноккозной инвазии. Комплексна ветеринарно-санітарна єкспертіза (органолептичні, технологічні, фізико-хімічні, біохімічні, санітарно-мікробіологічні, токсико-біологічні показники) продуктів забою свиней, уражених ехінококоз, дозволила розробити науково обґрунтовані шляхи вдосконалення санітарної оцінки продуктів забою при ехіноккозной інвазії. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.subject | эхинококкоз | uk_UA |
dc.subject | ехінококоз | uk_UA |
dc.subject | echinococcosis | uk_UA |
dc.subject | инвазия | uk_UA |
dc.subject | інвазія | uk_UA |
dc.subject | invasion | uk_UA |
dc.subject | мясное сырьё | uk_UA |
dc.subject | м'ясна сировина | uk_UA |
dc.subject | meat raw materials | uk_UA |
dc.title | Эхинококкоз. Часть 2. Влияние инвазии на качество мясного сырья | uk_UA |
dc.title.alternative | Ехінококоз. Частина 2. Вплив інвазії на якість м'ясної сировини | uk_UA |
dc.title.alternative | Echinococcosis. Part 2. The effect of invasion on the quality of raw meat | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:616.995.121:614.31:637.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ehinokokoz_chastyna_2_vplyv.pdf | 876,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.