Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2804
Title: Альтернативно-мотиваційні підходи під час вивчення курсу «Мікробіологія» студентами аграрного спрямування
Other Titles: Alternative-Motivational Approaches in Studying Microbiology Course by Agricultural Students
Authors: Андрійчук, Андрій Віталійович
Андрийчук, Андрей Витальевич
Andriychuk, Andriy
Keywords: мікробіологія;мотивація;мікробіологічні дослідження;зацікавленість студентів;успішність навчання;microbiology;motivation;microbiological research;students' interest;successful learning
Issue Date: 2019
Publisher: БНАУ
Citation: Андрійчук А.В. Альтернативно-мотиваційні підходи під час вивчення курсу «Мікробіологія» студентами аграрного спрямування / А.В. Андрійчук // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Актуальні проблеми ветеринарної медицини" ( БНАУ, 31 жовтня 2019 р.). - Біла Церква, 2019. - С.37-39.
Abstract: Запропонований альтернативний формат мотивації студентів до вивчення мікробіології та мікології на агрономічному, біолого-технологічному, екологічному та факультеті ветеринарної медицини аграрного університету. У результаті застосування альтернативно-мотиваційних підходів зростала зацікавленість студентів предметом, підвищувались навички та знання в сферах мікробіологічних досліджень.
Description: An alternative format for students' motivation to study is proposed microbiology and mycology on agronomic, biological-technological, ecological and Faculty of Veterinary Medicine, Agrarian University. As a result of application alternative-motivational approaches increased student interest in the subject, skills and knowledge in the field of microbiological research increased.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2804
metadata.dc.identifier.udc: 639:615.918:633.15
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
al'ternatyvno-motyvacijni.pdf544,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.