Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2601
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШуст, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorShust, Olena-
dc.date.accessioned2019-10-28T12:31:14Z-
dc.date.available2019-10-28T12:31:14Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШуст О. А. Сучасний стан та проблеми розвитку ринку продукції м’ясного скотарства / О.А. Шуст // Економіка та управління АПК. – 2013. – №. 10. – С. 29-33.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2601-
dc.descriptionThe article assesses the current state of market development of beef cattle production. Particular attention is paid to the features of the functioning of the market of production of beef cattle. The features of the functioning of the Ukrainian market of meat and meat products. This analytical evaluation of the development of Ukrainian beef cattle in the context of food security of the population of Ukraine. Investigated the specificity of functioning of Ukrainian beef market, and the main trends of its development in the light of Ukraine's accession to the WTO. Analyzed the production of meat and meat products of all kinds. Carried out a comparative assessment of market saturation Ukrainian meat products. The basic problems of development of the market of production of beef cattle in Ukraine and ways of their solutionuk_UA
dc.description.abstractУ статті здійснюється оцінка сучасного стану розвитку ринку продукції м’ясного скотарства. Особлива увага приділяється розгляду особливостей функціонування ринку продукції м’ясного скотарства. Досліджено особливості функціонування українського ринку м’яса та м’ясопродуктів, дається аналітична оцінка розвитку українського м’ясного скотарства в контексті забезпечення продовольчої безпеки населення України. Досліджено специфіку функціонування українського ринку яловичини та основні тенденції його розвитку з врахуванням вступу України до СОТ. Проаналізовано виробництво м’яса та м’ясопродуктів усіх видів. Здійснена порівняльна оцінка насиченості ринку українською м’ясопродукцією. Виявлено основні проблеми розвитку ринку продукції м’ясного скотарства в Україні та намічено шляхи їх розв’язання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectmarketuk_UA
dc.subjectвелика рогата худобаuk_UA
dc.subjectcattleuk_UA
dc.subjectпопитuk_UA
dc.subjectdemanduk_UA
dc.subjectпропозиціяuk_UA
dc.subjectsupplyuk_UA
dc.titleСучасний стан та проблеми розвитку ринку продукції м’ясного скотарстваuk_UA
dc.title.alternativeCurrent situation and problems of market products beef cattleuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc338.439:637.562uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
suchasnyj_stan.pdf233,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.