Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2364
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваль, Надія Володимирівна-
dc.contributor.authorКоval, Nadiia-
dc.date.accessioned2019-07-08T09:07:41Z-
dc.date.available2019-07-08T09:07:41Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКоваль Н. В. Стан та перспективи розвитку ринку хліба та хлібобулочних виробів Київської області / Н.В. Коваль // Агросвіт. - 2014. - №3. - С. 21-27.uk_UA
dc.identifier.issn2306-6792-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2364-
dc.descriptionThe article deals with the analysis of the current condition, main trends and problems of development of bread and bakery market of Ukraine and Kyiv region. A number of proposals for improving its organization and enhancing its effectiveness are substantiated, among them: the need to finalize and pass industry legislation regulating the relationships arising in the process of production, processing, packaging, transportation, storage and sales of bread and bakery; including the expenses which influence the prime cost of the products, into the price calculation for discounted sorts of bread; fighting the growth of the illegal market through the obligatory certification of production; reviewing the conditions of collaboration between the bread-baking plants and big retail chains; creating equal conditions for fair competition among all the bread and bakery manufacturers.uk_UA
dc.description.abstractУ статті проаналізовано сучасний стан, основні тенденції та проблеми розвитку ринку хліба та хлібобулочних виробів України та Київської області. Обгрунтовано конкретні пропозиції щодо удосконалення його організації та підвищення ефективності, а саме: необхідність доопрацювання та прийняття профільного закону, що регулюватиме відносини, які виникають у процесі виробництва, переробки, пакування, транспортування, зберігання і реалізації хліба та хлібобулочних виробів; включення в калькуляцію цін на соціальні сорти хліба витрат, які суттєво впливають на собівартість продукції; боротьба зі зростанням тіньового ринку шляхом впровадження обов'язкової сертифікації виробництва; перегляд умов співпраці хлібозаводів з великими торговельними мережами; створення рівних умов для добросовісної конкуренції для всіх виробників хліба та хлібобулочних виробів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`uk_UA
dc.subjectринок хліба та хлібобулочних виробівuk_UA
dc.subjectbread and bakery marketuk_UA
dc.subjectефективність функціонуванняuk_UA
dc.subjecteffectiveness of functioninguk_UA
dc.titleСтан та перспективи розвитку ринку хліба та хлібобулочних виробів Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeSituation and outlook for further development of bread and bakery in Kyiv regionuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc339.1:664.6(477.41)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stan_ta_perspektyvy.pdf173,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.