Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2108
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цехмістренко, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Oksana | - |
dc.contributor.author | Цехмистренко, Окана Сергеевна | - |
dc.contributor.author | Кононський, Олексій Іванович | - |
dc.contributor.author | Kononsky, Alexey | - |
dc.contributor.author | Кононский, Алексей Иванович; | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T10:31:55Z | - |
dc.date.available | 2019-06-03T10:31:55Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Цехмістренко О.С. Вміст продуктів пероксидного окиснення ліпідів у нирках перепелів // О.С.Цехмістренко, О.І.Кононський // Вісник Білоцерків. держ. аграр. ун-ту.– Біла Церква, 2009.– Вип. 60, Ч. 1. – С. 119–122. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2108 | - |
dc.description | Lipid peroxidation products content in kidney's tissues is studied. It’s shown, that cells, which supports high speed of peroxidation processes as norm, becomes adopted and less sensitive for factors, which formed active forms of oxygen. Our research let make a conclusion, that therapy intervene must be done, using relation levels between prooxidants and antioxidants in organism | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено вміст продуктів пероксидного окиснення ліпідів у тканинах нирок перепелів. Встановлено, що підтримуючи у нормі високу швидкість окислювальних процесів, клітина стає адаптованою, менш вразливою до дії зовнішніх факторів, що індукують АФК. Проведене дослідження дозволяє зробити висновок, що терапевтичне втручання має проводитися з урахуванням співвідношення рівня прооксидантів і антиоксидантів у організмі. Исследовано содержание продуктов пероксидного окисления липидов в тканях почек перепелов. Установлено, что, поддерживая в норме высокую скорость окислительных процессов, клетка становится адаптированной, менее чувствительной к действию внешних факторов, которые индуцируют активные формы кислорода. Проведенное исследование позволяет сделать вывод, что терапевтическое вмешательство должно проводиться с учетом соотношения уровня прооксидантов и антиоксидантов в организме. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | пероксидне окиснення ліпідів | uk_UA |
dc.subject | lipid peroxidation | uk_UA |
dc.subject | пероксидное окисление липидов | uk_UA |
dc.subject | антиоксидантний захист | uk_UA |
dc.subject | antioxidant protection | uk_UA |
dc.subject | антиоксидантная защита | uk_UA |
dc.subject | нирки | uk_UA |
dc.subject | kidneys | uk_UA |
dc.subject | почки | uk_UA |
dc.subject | продукти ПОЛ | uk_UA |
dc.subject | .LPO products. | uk_UA |
dc.subject | продукты ПОЛ | uk_UA |
dc.title | Вміст продуктів пероксидного окиснення ліпідів у нирках перепелів | uk_UA |
dc.title.alternative | Lipid peroxidation products influence in quails kidney | uk_UA |
dc.title.alternative | Содержание продуктов перекисного окисления липидов в почках перепелов | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.6.087.73:612.015 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vmist_prod_per_ okysn_.pdf | 335,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.