Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2108
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦехмістренко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Oksana-
dc.contributor.authorЦехмистренко, Окана Сергеевна-
dc.contributor.authorКононський, Олексій Іванович-
dc.contributor.authorKononsky, Alexey-
dc.contributor.authorКононский, Алексей Иванович;-
dc.date.accessioned2019-06-03T10:31:55Z-
dc.date.available2019-06-03T10:31:55Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЦехмістренко О.С. Вміст продуктів пероксидного окиснення ліпідів у нирках перепелів // О.С.Цехмістренко, О.І.Кононський // Вісник Білоцерків. держ. аграр. ун-ту.– Біла Церква, 2009.– Вип. 60, Ч. 1. – С. 119–122.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2108-
dc.descriptionLipid peroxidation products content in kidney's tissues is studied. It’s shown, that cells, which supports high speed of peroxidation processes as norm, becomes adopted and less sensitive for factors, which formed active forms of oxygen. Our research let make a conclusion, that therapy intervene must be done, using relation levels between prooxidants and antioxidants in organismuk_UA
dc.description.abstractДосліджено вміст продуктів пероксидного окиснення ліпідів у тканинах нирок перепелів. Встановлено, що підтримуючи у нормі високу швидкість окислювальних процесів, клітина стає адаптованою, менш вразливою до дії зовнішніх факторів, що індукують АФК. Проведене дослідження дозволяє зробити висновок, що терапевтичне втручання має проводитися з урахуванням співвідношення рівня прооксидантів і антиоксидантів у організмі. Исследовано содержание продуктов пероксидного окисления липидов в тканях почек перепелов. Установлено, что, поддерживая в норме высокую скорость окислительных процессов, клетка становится адаптированной, менее чувствительной к действию внешних факторов, которые индуцируют активные формы кислорода. Проведенное исследование позволяет сделать вывод, что терапевтическое вмешательство должно проводиться с учетом соотношения уровня прооксидантов и антиоксидантов в организме.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпероксидне окиснення ліпідівuk_UA
dc.subjectlipid peroxidationuk_UA
dc.subjectпероксидное окисление липидовuk_UA
dc.subjectантиоксидантний захистuk_UA
dc.subjectantioxidant protectionuk_UA
dc.subjectантиоксидантная защитаuk_UA
dc.subjectниркиuk_UA
dc.subjectkidneysuk_UA
dc.subjectпочкиuk_UA
dc.subjectпродукти ПОЛuk_UA
dc.subject.LPO products.uk_UA
dc.subjectпродукты ПОЛuk_UA
dc.titleВміст продуктів пероксидного окиснення ліпідів у нирках перепелівuk_UA
dc.title.alternativeLipid peroxidation products influence in quails kidneyuk_UA
dc.title.alternativeСодержание продуктов перекисного окисления липидов в почках перепеловuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.6.087.73:612.015uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vmist_prod_per_ okysn_.pdf335,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.