Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2057
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кононський, Олексій Іванович | - |
dc.contributor.author | Kononsky, Alexey | - |
dc.contributor.author | Цехмістренко, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Єсьман, Дарія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Esman, Daria | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-14T09:58:52Z | - |
dc.date.available | 2019-05-14T09:58:52Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Рекомендації щодо використання вітаміну Е в годівлі перепелів / О.І.Кононський, С.І.Цехмістренко, Д.В.Єсьман . – Біла Церква, 2008. – 20 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2057 | - |
dc.description | Recommendations substantiate the use of vitamin E to enhance the protective properties of the body and egg productivity of quails. | uk_UA |
dc.description.abstract | У рекомендаціях обґрунтовується застосування вітаміну Е для підвищення захисних властивостей організму і яєчної продуктивності перепелів. В рекомендациях обосновывается применение витамина Е для повышения защитных свойств организма и яичной продуктивности перепелов | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | перепели | uk_UA |
dc.subject | вітамін Е | uk_UA |
dc.subject | резистентність | uk_UA |
dc.subject | quail | uk_UA |
dc.subject | vitamin E | uk_UA |
dc.subject | resistance | uk_UA |
dc.subject | перепела | uk_UA |
dc.subject | витамин Е | uk_UA |
dc.subject | резистентность | uk_UA |
dc.title | Рекомендації щодо використання вітаміну Е в годівлі перепелів | uk_UA |
dc.title.alternative | Recommendations for the use of vitamin E in feeding quail | uk_UA |
dc.title.alternative | Рекомендации по использованию витамина Е в кормлении перепелов | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.6:608.7:577.161.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rekomendatsii_shchodo.pdf | 3,72 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.