Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2022
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.contributor.authorБомко, Віталій Семенович-
dc.contributor.authorBomko, Vitalii-
dc.date.accessioned2019-04-11T18:17:16Z-
dc.date.available2019-04-11T18:17:16Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКузьменко О.А. Вплив згодовування пребіотику Біо-Мос та кормового антибіотику Біовіт на амінокислотний склад м’яса і печінки свиней / О.А.,Кузьменко, В.С. Бомко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини: збірник наукових праць .- Харків, 2010 .- Вип.20., Ч.1 .- С. 88-92.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2022-
dc.descriptionInvestigated amino acid composition of meat and liver of young pigs, which in the feed fed prebiotic Bio-Mos and stern antibiotic Biovit. Established that the introduction of the feed of young pigs to the fattening prebiotics Bio-Mos in the amount of 0,06 % for his weight has a positive effect on the amino acid composition of meat and liver of pigs.uk_UA
dc.description.abstractВивчено амінокислотний склад м’яса і печінки свиней, яким в складі комбікормів згодовували пребіотик Біо-Мос та кормовий антибіотик Біовіт. Встановлено, що введення до складу комбікорму молодняку свиней на відгодівлі пребіотику Біо-Мос в кількості 0,06 % за його масою позитивно впливає на амінокислотний склад м’яса та печінки свиней. Исследован аминокислотный состав мяса и печени молодняка свиней, которым в составе комбикормов скармливали пребиотик Био-Мос и кормовой антибиотик Биовит. Установлено, что введение в состав комбикорма молодняка свиней на откорме пребиотика Био-Мос в количестве 0,06 % за его массой положительно влияет на аминокислотный состав мяса и печени свиней.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківська державна зооветеринарна академіяuk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectпребіотик Біо-Мосuk_UA
dc.subjectкормовий антибіотик Біовітuk_UA
dc.subjectманнанолігосахаридиuk_UA
dc.subjectмікрофлораuk_UA
dc.subjectамінокислотиuk_UA
dc.subjectpigsuk_UA
dc.subjectfeeduk_UA
dc.subjectprebiotic Bio-Mosuk_UA
dc.subjectantibiotic Biovituk_UA
dc.subjectmannanoligosacharideuk_UA
dc.subjectmicroflorauk_UA
dc.subjectamino acidsuk_UA
dc.subjectсвиньиuk_UA
dc.subjectкомбикормuk_UA
dc.subjectпребиотик Био-Мосuk_UA
dc.subjectкормовой антибиотик Биовитuk_UA
dc.subjectманнанолигосахаридыuk_UA
dc.subjectмикрофлораuk_UA
dc.subjectаминокислотыuk_UA
dc.titleВплив згодовування пребіотику Біо-Мос та кормового антибіотику Біовіт на амінокислотний склад м’яса і печінки свинейuk_UA
dc.title.alternativeІnfluence of feeding prebiotics Bio-Mos and feeding of the antibiotic Biovit on amino acid composition of meat and liver of pigsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.4.087.72:612-015uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_zghodovuvannia.pdf840,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.