Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1915
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельниченко, Олена Петрівна-
dc.contributor.authorMelnychenko, Olena-
dc.date.accessioned2019-02-18T19:15:08Z-
dc.date.available2019-02-18T19:15:08Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1915-
dc.descriptionМельниченко О.П. Характеристика антиоксидантної системи тканин мозку птиці ряду курячих / О.П. Мельниченко // Матеріали наук. конф. "Наукові пошуки молоді на початку ХХІ століття". - Біла Церква. - 2006. - С. 29-31.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі представлено порівняльну характеристику активності основних компонентів ферментної ланки антиоксидантної системи й рівня перекисного окиснення ліпідів у тканинах мозку ембріонів перепелів і курей за умов дії монохроматичного червоного світла. The paper presents the comparative characteristic of the activity of the main components of the enzyme chain of the antioxidant system and the level of lipid peroxidation in the tissues of the brain of quail and chicken embryos under the conditions of monochromatic red light.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectантиоксидантна системаuk_UA
dc.subjectantioxidant systemuk_UA
dc.subjectембріональний розвиток птиціuk_UA
dc.subjectembryonic bird developmentuk_UA
dc.subjectмонохроматичне червоне світлоuk_UA
dc.subjectmonochromatic red lightuk_UA
dc.titleХарактеристика антиоксидантної системи тканин мозку птиці ряду курячихuk_UA
dc.title.alternativeCharacteristics of the antioxidant system of brain tissue of a bird of a number of chickenuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udcУДК 636.6.053:611-013uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
xarakterystyka_antyoksydantnoyi.pdf105,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.