Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1912
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельниченко, Олена Петрівна-
dc.contributor.authorMelnychenko, Olena-
dc.contributor.authorЯкименко, Ігор Леонідович-
dc.contributor.authorYakymenko, Ihor-
dc.date.accessioned2019-02-18T18:53:02Z-
dc.date.available2019-02-18T18:53:02Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1912-
dc.descriptionМельниченко О.П. Вплив монохроматичного червоного світла на рівень пероксидного окисненння ліпідів і стан антиоксидантної системи ембріонів та добової птиці ряду курячих / О.П. Мальниченко, І.Л. Якименко // Вісник БДАУ. - Біла Церква, 2007. - Вип. 47. - С.12-15.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі представлено порівняльну характеристику активності основних компонентів ферментної ланки антиоксидантної системи й рівня перекисного окиснення ліпідів у тканинах ембріонів перепелів і курей за умов дії монохроматичного червоного світла. Виявлено більш суттєві зміни у функціонуванні антиоксидантної системи курячих ембріонів, порівняно з перепелиними, що особливо виражено в активності церулоплазміну. The paper presents a comparative characteristic of the activity of the main components of the enzyme chain of the antioxidant system and the level of lipid peroxidation in the tissues of quail and hens embryos under the conditions of monochromatic red light. Significant changes were found in the functioning of the antioxidant system of chicken embryos, as compared to quail, which is especially pronounced in the activity of ceruloplasmin.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectантиоксидантна системаuk_UA
dc.subjectantioxidant systemuk_UA
dc.subjectембріональний розвиток птиціuk_UA
dc.subjectembryonic bird developmentuk_UA
dc.subjectмонохроматичне червоне світлоuk_UA
dc.subjectmonochromatic red lightuk_UA
dc.titleВплив монохроматичного червоного світла на рівень пероксидного окисненння ліпідів і стан антиоксидантної системи ембріонів та добової птиці ряду курячихuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of monochromatic red light on the level of peroxide oxidation of lipids and the state of the antioxidant system of embryos and day-old poultry of a number of chickenuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udcУДК 636.6.053:611-013uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vplyv_monoxromatychnogo.pdf198,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.