Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1813
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свиноус, Іван Вікторович | - |
dc.contributor.author | Svynous, Ivan | - |
dc.contributor.author | Ібатуллін, Марат Ільдусович | - |
dc.contributor.author | Ibatullin, Marat | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-09T09:26:50Z | - |
dc.date.available | 2019-01-09T09:26:50Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Свиноус І.В. Організаційно-економічні засади розвитку пунктів забою сільськогосподарських тварин / І.В. Свиноус, М.І. Ібатуллін // Економіка та управління АПК: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2015. - Вип. 1(119). - С. 29-32. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2310-9262 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1813 | - |
dc.description | The article is devoted to the formation of organizational and economic bases for the functioning of slaughter points of farm animals, as an important element of the stock of livestock products from the producer (personal peasant farms) to the final consumer. An estimation of the current state of functioning of slaughter points in Ukraine is carried out. On the basis of generalization of world and domestic experience, directions of their development as a component of market infrastructure are offered. | uk_UA |
dc.description.abstract | Стаття присвячена формуванню організаційно-економічних засад функціонування забійних пунктів сільськогосподарських тварин, як важливого елемента товароруху тваринницької продукції від виробника (особистих селянських господарств) до кінцевого споживача. Здійснено оцінку сучасного стану функціонування забійних пунктів в Україні. На основі узагальнення світового та вітчизняного досвіду запропоновані напрями їх розвитку, як складової ринкової інфраструктури. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | забійний пункт | uk_UA |
dc.subject | slaughter point | uk_UA |
dc.subject | особисте селянське господарство | uk_UA |
dc.subject | private peasant farming | uk_UA |
dc.subject | безпека | uk_UA |
dc.subject | security | uk_UA |
dc.subject | сільськогосподарська тварина | uk_UA |
dc.subject | farm animal | uk_UA |
dc.title | Організаційно-економічні засади розвитку пунктів забою сільськогосподарських тварин | uk_UA |
dc.title.alternative | Оrganizational and economic fundamentals of points slaughter farm animals | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 631.115.13:636 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
organizacijno-ekonomichni_zasady_rozvytku.pdf | 183,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.