Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1674
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorМалина, Василь Вікторович-
dc.contributor.authorMalyna, Vasily-
dc.contributor.authorГришко, Віталій Анатолійович-
dc.contributor.authorGrishko, Vitaliі-
dc.contributor.authorБулей, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBulei, Natalie-
dc.contributor.authorБалацький, Юрій Олександрович-
dc.contributor.authorBalytskyi, Yuri-
dc.date.accessioned2018-12-05T13:21:08Z-
dc.date.available2018-12-05T13:21:08Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГігієнічна оцінка кормів: Методичні вказівки для проведення лабораторно-практичних і практичних занять зі студентами біолого-технологічного факультету та факультету ветеринарної медицини (повторне видання) / В.П. Лясота, В.В.Малина, В.А. Гришко та ін. – Біла Церква:БНАУ, 2015. – 47 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1674-
dc.descriptionThe recommendations provide classical and modern methods of research on the quality of feed (rough, juicy, root crops, concentrated, watery, fodder of animal origin). Characterization of basic microscopic fungi and methods of prevention and control of mycoses and mycotoxicosis of farm animals are given.uk_UA
dc.description.abstractУ рекомендаціях подані класичні та сучасні методи досліджень якості кормів (грубих, соковитих, коренебульбоплодів, концентрованих, водянистих, кормів тваринного походження). Наводиться характеристика основних мікроскопічних грибків та способи профілактики й боротьби з мікозами і мікотоксикозами сільськогосподарських тварин. В рекомендациях представлены классические и современные методы исследований качества кормов (грубых, сочных, коренебульбоплодив, концентрированных, жидких, кормов животного происхождения). Приводится характеристика основных микроскопических грибков и способы профилактики и борьбы с микозами и микотоксикозами сельскохозяйственных животных.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкормиuk_UA
dc.subjectякість кормівuk_UA
dc.subjectмікозиuk_UA
dc.subjectмікотоксикозиuk_UA
dc.subjectfeeduk_UA
dc.subjectfeed qualityuk_UA
dc.subjectmycosisuk_UA
dc.subjectmycotoxicosisuk_UA
dc.subjectкормаuk_UA
dc.subjectкачество кормовuk_UA
dc.subjectмикозыuk_UA
dc.subjectмикотоксикозыuk_UA
dc.titleГігієнічна оцінка кормівuk_UA
dc.title.alternativeHygienic assessment of feeduk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc636. 085/. 087 (07)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hihiienichna_otsinka.pdf1,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.