Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1674
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лясота, Василь Петрович | - |
dc.contributor.author | Lyasota, Vasily | - |
dc.contributor.author | Малина, Василь Вікторович | - |
dc.contributor.author | Malyna, Vasily | - |
dc.contributor.author | Гришко, Віталій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Grishko, Vitaliі | - |
dc.contributor.author | Булей, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bulei, Natalie | - |
dc.contributor.author | Балацький, Юрій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Balytskyi, Yuri | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-05T13:21:08Z | - |
dc.date.available | 2018-12-05T13:21:08Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Гігієнічна оцінка кормів: Методичні вказівки для проведення лабораторно-практичних і практичних занять зі студентами біолого-технологічного факультету та факультету ветеринарної медицини (повторне видання) / В.П. Лясота, В.В.Малина, В.А. Гришко та ін. – Біла Церква:БНАУ, 2015. – 47 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1674 | - |
dc.description | The recommendations provide classical and modern methods of research on the quality of feed (rough, juicy, root crops, concentrated, watery, fodder of animal origin). Characterization of basic microscopic fungi and methods of prevention and control of mycoses and mycotoxicosis of farm animals are given. | uk_UA |
dc.description.abstract | У рекомендаціях подані класичні та сучасні методи досліджень якості кормів (грубих, соковитих, коренебульбоплодів, концентрованих, водянистих, кормів тваринного походження). Наводиться характеристика основних мікроскопічних грибків та способи профілактики й боротьби з мікозами і мікотоксикозами сільськогосподарських тварин. В рекомендациях представлены классические и современные методы исследований качества кормов (грубых, сочных, коренебульбоплодив, концентрированных, жидких, кормов животного происхождения). Приводится характеристика основных микроскопических грибков и способы профилактики и борьбы с микозами и микотоксикозами сельскохозяйственных животных. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | корми | uk_UA |
dc.subject | якість кормів | uk_UA |
dc.subject | мікози | uk_UA |
dc.subject | мікотоксикози | uk_UA |
dc.subject | feed | uk_UA |
dc.subject | feed quality | uk_UA |
dc.subject | mycosis | uk_UA |
dc.subject | mycotoxicosis | uk_UA |
dc.subject | корма | uk_UA |
dc.subject | качество кормов | uk_UA |
dc.subject | микозы | uk_UA |
dc.subject | микотоксикозы | uk_UA |
dc.title | Гігієнічна оцінка кормів | uk_UA |
dc.title.alternative | Hygienic assessment of feed | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636. 085/. 087 (07) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hihiienichna_otsinka.pdf | 1,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.