Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1534
Назва: Trends of Forming Agri-Food Chains of Value Added in Ukraine
Інші назви: Тенденції формування мереж сільськогосподарської та харчової промисловості в Україні
Автори: Varchenko, Olga
Варченко, Ольга Миронівна
Hrynchuk, Vitaliy
Гринчук, Віталій Юрійович
Ключові слова: agri-food chains;агро-харчові ланцюги;added value;додана вартість;integration links;інтеграційні посилання;agricultural market infrastructure;інфраструктура сільськогосподарського ринку;PLM system;PLM система
Дата публікації: 2018
Видавництво: Slovak University of Agriculture in Nitra
Бібліографічний опис: Varchenko O. Trends of Forming Agri-Food Chains of Value Added in Ukraine / O. Varchenko, V. Hrynchuk // International Scientific Days 2018. “Towards Productive, Sustainable and Resilient Global Agriculture and Food Systems.” Conference Proceedings, May 16-17, 2018 Nitra, Slovak Republic. – Nitra, 2018. – Р. 881-891.
Короткий огляд (реферат): The scientific and methodological principles of agro-food chains functioning in Ukraine as an economic system, which consists of numerous participants, which promote bringing of products to the end user on basis of providing additional services, are systematized. The main production, market and institutional tendencies and environment for interaction in creating effective chains of value added and attracting them to small-scale agricultural producers are analyzed. The proposals for increasing added value in the grain chains based on diversification of grain use in production of livestock products are developed. It is proved that the maintenance of competitiveness of domestic agro-food chains will contribute to the implementation of quality and safety management systems in agricultural enterprises for cultivation of products of plant and animal origin.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1534
ISBN: 978-80-7598-180-6 (pdf)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
trends_of_forming.pdf368,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.