Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15261| Назва: | Вплив екологічних чинників на приріст маси дволіток коропа |
| Інші назви: | The influence of environmental factors on the weight gain of two-year-old carp |
| Автори: | Олешко, Богдан Сергійович Oleshko, Bohdan Трофимчук, Алла Михайлівна Trofymchuk, Alla |
| Ключові слова: | товарний короп;commercial carp;температура води;water temperature;щільність посадки риби;fish stocking density;годівля риб;feeding fish;якість води;water quality |
| Дата публікації: | жов-2025 |
| Видавництво: | БНАУ |
| Бібліографічний опис: | Олешко Б. С. Ефективність та екологічність аквапонних систем у розведенні риби / Б. С. Олешко, А. М. Трофимчук // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 29 жовтня 2025 р.). - Біла Церква,2025. - С. 71-73. |
| Короткий огляд (реферат): | Вплив екологічних чинників на приріст маси коропа в аквакультурі. Результати показують, що фактори середовища, такі як температура води, рівень кисню та якість корму, мають значний вплив на здоров'я та розвиток коропа. Розуміння цих взаємозв'язків може сприяти вдосконаленню методів управління аквакультурою та збільшенню виробництва риби |
| Опис: | The impact of environmental factors on carp weight gain in aquaculture. The results show that environmental factors such as water temperature, oxygen levels, and feed quality have a significant impact on carp health and development. Understanding these relationships can help improve aquaculture management practices and increase fish production |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15261 |
| УДК: | 639.311 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| vplyv_ekolohichnykh_chynnykiv.pdf | 617,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.