Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15197
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.date.accessioned2025-12-05T09:56:34Z-
dc.date.available2025-12-05T09:56:34Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationДотримання санітарно-гігієнічних вимог під час забою курчат-бройлерів та виробництва м’яса за впровадження системи НАССР / А. Богатко, Н. Букалова, Т. Приліпко, Н. Богатко // Матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. «Інноваційні підходи у ветеринарній медицині: контроль заразних та незаразних хвороб тварин», присвячена 80-річчю від дня народження професора, доктора ветеринарних наук, Андрія Володимировича Березовського – (28 листопада 2025 р.). – Суми, 2025. – С.77-78.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15197-
dc.descriptionThe implementation of state policy in the field of veterinary medicine, safety and certain indicators of food quality is carried out by: state risk-based control over facilities where broiler chicken slaughter products are grown, kept, produced, processed, stored and traded; state control over the implementation of permanent procedures based on the principles of the Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) system, and also participates in identifying factors that may have a harmful effect on consumer health, in conducting a risk assessment and establishing the degree of risk they pose.uk_UA
dc.description.abstractРеалізація державної політики у галузі ветеринарної медицини, сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів здійснює: державний ризик-орієнтований контроль щодо потужностей, на яких здійснюється вирощування, утримування, виробництво, переробка, зберігання та обіг продуктів забою курчатбройлерів; державний контроль за впровадженням постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), а також бере участь у визначенні факторів, що можуть мати шкідливий вплив на здоров’я споживача, у проведенні оцінки ризику та встановленні ступеня створюваного ними ризикуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectякість харчових продуктівuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectзабойuk_UA
dc.subjectНАССРuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза м'ясаuk_UA
dc.subjectптицяuk_UA
dc.subjectкуриuk_UA
dc.subjectптахівництвоuk_UA
dc.subjectfood qualityuk_UA
dc.subjectbroiler chickensuk_UA
dc.subjectslaughteruk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of meauk_UA
dc.subjectbirduk_UA
dc.subjectchickensuk_UA
dc.subjectpoultry breedinguk_UA
dc.titleДотримання санітарно-гігієнічних вимог під час забою курчат-бройлерів та виробництва м’яса за впровадження системи НАССРuk_UA
dc.title.alternativeCompliance with sanitary and hygienic requirements during the slaughter of broiler chickens and meat production through the implementation of the HACCP systemuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.5:614.31:637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dotrymannja_sanitarno-gigijenichnyh.pdf368,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.