Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15197Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Богатко, Альона Федорівна | - |
| dc.contributor.author | Bogatko, Aliona | - |
| dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
| dc.contributor.author | Приліпко, Тетяна Миколаївна | - |
| dc.contributor.author | Prilipko, Tetiana | - |
| dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
| dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-05T09:56:34Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-05T09:56:34Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Дотримання санітарно-гігієнічних вимог під час забою курчат-бройлерів та виробництва м’яса за впровадження системи НАССР / А. Богатко, Н. Букалова, Т. Приліпко, Н. Богатко // Матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. «Інноваційні підходи у ветеринарній медицині: контроль заразних та незаразних хвороб тварин», присвячена 80-річчю від дня народження професора, доктора ветеринарних наук, Андрія Володимировича Березовського – (28 листопада 2025 р.). – Суми, 2025. – С.77-78. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15197 | - |
| dc.description | The implementation of state policy in the field of veterinary medicine, safety and certain indicators of food quality is carried out by: state risk-based control over facilities where broiler chicken slaughter products are grown, kept, produced, processed, stored and traded; state control over the implementation of permanent procedures based on the principles of the Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) system, and also participates in identifying factors that may have a harmful effect on consumer health, in conducting a risk assessment and establishing the degree of risk they pose. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Реалізація державної політики у галузі ветеринарної медицини, сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів здійснює: державний ризик-орієнтований контроль щодо потужностей, на яких здійснюється вирощування, утримування, виробництво, переробка, зберігання та обіг продуктів забою курчатбройлерів; державний контроль за впровадженням постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), а також бере участь у визначенні факторів, що можуть мати шкідливий вплив на здоров’я споживача, у проведенні оцінки ризику та встановленні ступеня створюваного ними ризику | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | якість харчових продуктів | uk_UA |
| dc.subject | курчата-бройлери | uk_UA |
| dc.subject | забой | uk_UA |
| dc.subject | НАССР | uk_UA |
| dc.subject | м'ясо | uk_UA |
| dc.subject | ветеринарно-санітарна експертиза м'яса | uk_UA |
| dc.subject | птиця | uk_UA |
| dc.subject | кури | uk_UA |
| dc.subject | птахівництво | uk_UA |
| dc.subject | food quality | uk_UA |
| dc.subject | broiler chickens | uk_UA |
| dc.subject | slaughter | uk_UA |
| dc.subject | meat | uk_UA |
| dc.subject | veterinary and sanitary examination of mea | uk_UA |
| dc.subject | bird | uk_UA |
| dc.subject | chickens | uk_UA |
| dc.subject | poultry breeding | uk_UA |
| dc.title | Дотримання санітарно-гігієнічних вимог під час забою курчат-бройлерів та виробництва м’яса за впровадження системи НАССР | uk_UA |
| dc.title.alternative | Compliance with sanitary and hygienic requirements during the slaughter of broiler chickens and meat production through the implementation of the HACCP system | uk_UA |
| dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
| dc.identifier.udc | 636.5:614.31:637.5 | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| dotrymannja_sanitarno-gigijenichnyh.pdf | 368,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.