Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15006
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.date.accessioned2025-11-06T11:27:04Z-
dc.date.available2025-11-06T11:27:04Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБогатко А.Ф. Безпечність та якість риби та рибопродуктів за унікальними методиками / А.Ф. Богатко // Матеріали Міжнар. наук. конф. «Єдине здоров’я – 2025», присвяченої 105-річчю створення факультету ветеринарної медицини (НУБіП, 18 вересня 2025 р.). - Київ, 2025. – С.22-23.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15006-
dc.descriptionThe aim of the work was to develop unique and optimized methods for controlling the safety and quality of fish and fish products. The methods currently used to determine the safety and quality of fish and fish products at the stages of production, storage and sale have a number of significant limitations. They are often: laborious to perform; contradictory in results, which can complicate the interpretation of data; costly due to the need to use expensive reagents and laboratory equipment; time-consuming, since conducting tests requires a significant amount of time; insufficiently informative for a comprehensive assessment of the good quality of fish products.uk_UA
dc.description.abstractМетою роботи було розробити унікальні та оптимізовані методики контролювання безпечності та якості риби та рибопродуктів. Методики, які наразі використовують для визначення безпечності та якості риби та рибопродуктів на етапах виробництва, зберігання та реалізації мають низку суттєвих обмежень. Вони часто є: трудомісткими у виконанні; взаємосуперечливими у результатах, що може ускладнювати інтерпретацію даних; затратними через необхідність використання дороговартісних реактивів і лабораторного обладнання; часозатратними, оскільки проведення випробувань потребує значного часу; недостатньо інформативними щодо комплексної оцінки доброякісності рибної продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУБіПuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectрибопродуктиuk_UA
dc.subjectконтроль виробництваuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectfishuk_UA
dc.subjectfish productsuk_UA
dc.subjectproduction controluk_UA
dc.subjectexpertiseuk_UA
dc.titleБезпечність та якість риби та рибопродуктів за унікальними методикамиuk_UA
dc.title.alternativeSafety and quality of fish and fish products using unique methodsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc639.09:614.31:637.1/.05.07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpechnist'_ta_jakist'.pdf697,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.