Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14973
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorСавчук, Геннадій Віталійович-
dc.contributor.authorSavchuk, Hennadii-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.contributor.authorЦаренко, Тарас Михайлович-
dc.contributor.authorTsarenko, Taras-
dc.contributor.authorШевченко, Максим Віталійович-
dc.contributor.authorShevchenko, Maksym-
dc.contributor.authorПантелеєнко, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorPanteleienko, Olga-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorБогатко, Денис Леонідович-
dc.contributor.authorBogatko, Denys-
dc.date.accessioned2025-11-03T13:21:26Z-
dc.date.available2025-11-03T13:21:26Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationДержавний контроль харчових продуктів за реалізації на ярмарках: навчальний посібник/ Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, А.Ф. Богатко та ін. - Біла Церква, 2025. - 96 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-8219-43-7-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14973-
dc.descriptionThe manual covers the issue of risk-based control of food safety and quality when sold at fairs in compliance with national and international legislation. The manual provides explanations on the implementation of Ukrainian legislation on safety and individual food quality indicators for fair organizers, market operators of micro, small and medium-sized businesses that sell food at Ukrainian fairs, taking into account a simplified approach, as well as the procedure for developing and implementing HACCP prerequisite programs for the implementation of hygienic requirements at fairs by market operators. The manual was developed in accordance with the requirements of the Law of Ukraine “On Basic Principles and Requirements for Food Safety and Quality” and the order of the Ministry of Agrarian Policy and Food of Ukraine dated 01.10.2012. No. 590 “On approval of requirements for the development, implementation and application of permanent procedures based on the principles of the Food Safety Management System (HACCP)”, DSTU ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) “Food safety management systems. Requirements for any organization in the food chain”. Temporary capacity market operators can fully comply with the requirements of the recommendations or apply a simplified approach, taking into account individual units in case of full compliance with the safety and quality requirements for food products sold at fairs. The bulk manual will be useful for veterinary medicine inspectors, for students in the specialty H6 Veterinary Medicine, educational level - Master, as well as for scientists in the field of veterinary medicine.uk_UA
dc.description.abstractНавчальний посібник висвітлює питання ризик-орієнтованого контролю безпечності та якості харчових продуктів за реалізації на ярмарках з дотримання національного та міжнародного законодавства. Подано у навчальному посібнику роз’яснення щодо виконання законодавства України з безпечності та окремих показників якості харчових продуктів організаторам ярмаркових заходів, операторам ринку мікро-. малого- та середнього бізнесу, які реалізують харчові продукти на ярмарках України з урахуванням спрощеного підходу, а також порядок розроблення та впровадження програм-передумов НАССР щодо виконання гігієнічних вимог на ярмарках операторами ринку Навчальний посібник розроблений відповідно до вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012р. №590 «Про затвердження вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)», ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі». Оператори ринку тимчасових потужностей можуть виконувати вимоги рекомендацій повністю або застосувати спрощений підхід, врахувавши окремі підрозділи у разі повного забезпечення вимог безпечності та якості харчових продуктів, які реалізують на ярмарках. Навальний посібник буде корисним для інспекторів ветеринарної медицини, для здобувачів освіти за спеціальністю Н6 Ветеринарна медицина, освітнього рівня – Магістр, а також для науковців в галузі ветеринарної медицини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectдержавний контрольuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectнаціональне та міжнародне законодавствоuk_UA
dc.subjectярмаркиuk_UA
dc.subjectНАССРuk_UA
dc.subjectstate controluk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectnational and international legislationuk_UA
dc.subjectfairsuk_UA
dc.titleДержавний контроль харчових продуктів за реалізації на ярмаркахuk_UA
dc.title.alternativeState control of food products sold at fairsuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc35.078.3:664-043.84(075.8)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
derzhavnyj_kontrol'.pdf642,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.