Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1496
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петровна-
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.date.accessioned2018-11-08T19:25:33Z-
dc.date.available2018-11-08T19:25:33Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationГребельник О.П. Исследование показателей качества молочного сырья / О.П.Гребельник // Аграрная наука – сельскому хазяйству. IX Международная научно-практич. конференция:.сборник статей .- Барнаул, 2014 .- Книга 3 .- С. 113 – 115.uk_UA
dc.identifier.isbn978-5-94485-234-2-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1496-
dc.descriptionВивчено якість молока-сировини, з огляду на його сортність. Виявлено, що зміни значень показників складових молока мають коливальний характер. Вміст жиру в молоці більш схильний до змін. Виведено рівняння лінійної регресії, що пов'язують вмісту жиру, білка і сухих речовин. Вивчено зміни мікробіологічних показників молока-сировиниuk_UA
dc.description.abstractИзучено качество молока-сырья, учитывая его сортность. Обнаружено, что изменения значений показателей составных молока имеют колебательный характер. Содержание жира в молоке более подвержено изменениям. Выведены уравнения линейной регрессии, что связывают содержания жира, белка и сухих веществ. Изучены изменения микробиологических показателей молока-сырья.Research the quality of raw milk, given its grade. Found that changes of characteristics of milk components are oscillatory. Fat content of milk is more susceptible to change. The derived equations that combine values of fat, protein, milk dry matter. Research тhe changes of microbial indicators of raw milk.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.publisherАлтайский государственный аграрный университетuk_UA
dc.subjectмолоко-сырьеuk_UA
dc.subjectмолочный жирuk_UA
dc.subjectфизико-химические и микробиологические показатели сырьяuk_UA
dc.subjectсоматические клеткиuk_UA
dc.subjectмолоко-сировинаuk_UA
dc.subjectмолочний жирuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні та мікробіологічні показники сировиниuk_UA
dc.subjectсоматичні клітиниuk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.subjectmilk fatuk_UA
dc.subjectphysico-chemical and microbiological indicators of raw materialsuk_UA
dc.subjectsomatic cellsuk_UA
dc.titleИсследование показателей качества молочного сырьяuk_UA
dc.title.alternativeДослідження показників якості молочної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeResearch of the quality characteristics of raw milkuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.14uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yssledovanye_pokazatelei.pdf430,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.