Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1496
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гребельник, Оксана Петровна | - |
dc.contributor.author | Гребельник, Оксана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Hrebelnyk, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-08T19:25:33Z | - |
dc.date.available | 2018-11-08T19:25:33Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Гребельник О.П. Исследование показателей качества молочного сырья / О.П.Гребельник // Аграрная наука – сельскому хазяйству. IX Международная научно-практич. конференция:.сборник статей .- Барнаул, 2014 .- Книга 3 .- С. 113 – 115. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-5-94485-234-2 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1496 | - |
dc.description | Вивчено якість молока-сировини, з огляду на його сортність. Виявлено, що зміни значень показників складових молока мають коливальний характер. Вміст жиру в молоці більш схильний до змін. Виведено рівняння лінійної регресії, що пов'язують вмісту жиру, білка і сухих речовин. Вивчено зміни мікробіологічних показників молока-сировини | uk_UA |
dc.description.abstract | Изучено качество молока-сырья, учитывая его сортность. Обнаружено, что изменения значений показателей составных молока имеют колебательный характер. Содержание жира в молоке более подвержено изменениям. Выведены уравнения линейной регрессии, что связывают содержания жира, белка и сухих веществ. Изучены изменения микробиологических показателей молока-сырья.Research the quality of raw milk, given its grade. Found that changes of characteristics of milk components are oscillatory. Fat content of milk is more susceptible to change. The derived equations that combine values of fat, protein, milk dry matter. Research тhe changes of microbial indicators of raw milk. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.publisher | Алтайский государственный аграрный университет | uk_UA |
dc.subject | молоко-сырье | uk_UA |
dc.subject | молочный жир | uk_UA |
dc.subject | физико-химические и микробиологические показатели сырья | uk_UA |
dc.subject | соматические клетки | uk_UA |
dc.subject | молоко-сировина | uk_UA |
dc.subject | молочний жир | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні та мікробіологічні показники сировини | uk_UA |
dc.subject | соматичні клітини | uk_UA |
dc.subject | raw milk | uk_UA |
dc.subject | milk fat | uk_UA |
dc.subject | physico-chemical and microbiological indicators of raw materials | uk_UA |
dc.subject | somatic cells | uk_UA |
dc.title | Исследование показателей качества молочного сырья | uk_UA |
dc.title.alternative | Дослідження показників якості молочної сировини | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of the quality characteristics of raw milk | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.14 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yssledovanye_pokazatelei.pdf | 430,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.