Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14833
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасилюк, Тарас Олегович-
dc.contributor.authorVasyliuk, Taras Olehovych-
dc.date.accessioned2025-10-09T10:05:17Z-
dc.date.available2025-10-09T10:05:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВасилюк Т.О. Прояв господарсько-цінних ознак у генотипів пшениці м’якої ярої в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ. спец. 201 Агрономія / Наук. кер. доцент Сабадин В.Я. БНАУ. каф. СНПК. - Біла Церква, 2024. - 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14833-
dc.descriptionThe nature of the manifestation of yield structure elements and their variability under the influence of abiotic and biotic environmental factors has been determined. High-yielding genotypes of soft spring wheat have been identified.uk_UA
dc.description.abstractВизначено характер прояву елементів структури урожайності, та мінливість їх під впливом абіотичних та біотичних чинників довкілля. Виділено високопродуктивні генотипи пшениці м’якої ярої.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпшениця м'яка яра, довжина колоса, кількість колосків і зерен у колосі, маса зерна колоса, маса 1000 зерен, висота рослин, стійкість хворобиuk_UA
dc.subjectsoft spring wheat, ear length, number of ears and grains in an ear, grain weight of an ear, weight of 1000 grains, plant height, disease resistanceuk_UA
dc.titleПрояв господарсько-цінних ознак у генотипів пшениці м’якої ярої в умовах дослідного поля НВЦ БНАУuk_UA
dc.title.alternativeManifestation of economic and valuable traits in soft spring wheat genotypes of the experimental field of the Bila Tserkva National Agrarian Universityuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vasyliuk T.O..pdf369,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.