Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14830
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагородній, Денис Андрійович-
dc.contributor.authorZahorodnii, Denys Andriiovych-
dc.date.accessioned2025-10-09T10:04:17Z-
dc.date.available2025-10-09T10:04:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗагородній Д.А. Варіювання елементів продуктивності пшениці м’якої озимої залежно від строків сівби в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ спец. 201 Агрономія / Наук. кер. доцент Сабадин В.Я. БНАУ. каф. СНПК. - Біла Церква, 2024. - 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14830-
dc.descriptionThe study of soft winter wheat varieties was analyzed in terms of the level of formation and variability of the traits “number of grains and mass of grain in the main ear” at three sowing dates.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано дослідження сортів пшениці м’якої озимої за рівнем формування і мінливістю ознак «кількість зерен та маса зерна в головному колосі» за трьома строками сівби.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпшениця м'яка озима, сорти, кількісті зерен і маса зерна головного колоса, кількість колосків, довжина і маса головного колоса, маса 1000 зеренuk_UA
dc.subjectsoft winter wheat, varieties, number of grains and weight of grain of the main ear, number of ears, length and weight of the main ear, weight of 1000 grainsuk_UA
dc.titleВаріювання елементів продуктивності пшениці м’якої озимої залежно від строків сівби в умовах дослідного поля НВЦ БНАУuk_UA
dc.title.alternativeVariation of elements of the productivity of soft winter wheat depending on the timing of sowing of the experimental field of the Scientific Research Center of the Ukrainian National Academy of Sciencesuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zahorodnii D.A..pdf370,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.