Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14640
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДядечко, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorDiadechko, Maryna-
dc.date.accessioned2025-09-18T12:48:01Z-
dc.date.available2025-09-18T12:48:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДядечко М. О. Аналіз та удосконалення технології м’ясного хліба: Кваліфікаційна робота магістра: (181 - Харчові технології) / БНАУ. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сиривини і технологічних процесів, Наук. керівник В. М. Надточій, доцент. - Біла Церква, 2024. - 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14640-
dc.descriptionThe work substantiates the choice of rennet cheese as a source of functional ingredients, as well as a mineral premix for enriching meat loaves. The requirements for the main and auxiliary raw materials according to state standards were analyzed, an improved technology was proposed, and technological and equipment-machine schemes for the production of enriched meat loaves were developed. Critical control points in the production process of meat loaves according to the HACCP control system have been determined. Production of meat loaves using improved technology is economically justified.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі обґрунтовано вибір сиру сичужного як джерела функціональних інгредієнтів, а також мінерального преміксу для збагачення м’ясних хлібів. Проаналізовані вимоги до основної і допоміжної сировини згідно державних стандартів, запропонована удосконалена технологія, розроблені технологічна та апаратурно-машинна схеми виробництва збагачених м’ясних хлібів. Визначені критично контрольні точки у процесі виробництва м'ясних хлібів за системою контролю НАССР. Економічно обґрунтовано виробництво м'ясних хлібів за удосконаленою технологієюuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectм'ясні хлібиuk_UA
dc.subjectmeat loavesuk_UA
dc.subjectм'ясо телятиниuk_UA
dc.subjectveal meatuk_UA
dc.subjectм'ясо курятиниuk_UA
dc.subjectchicken meatuk_UA
dc.subjectсир сичужнийuk_UA
dc.subjectrennet cheeseuk_UA
dc.subjectротаційна пічuk_UA
dc.subjectrotary ovenuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології м'ясного хлібаuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of meat loaf technologyuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.684uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_ta_udoskonalennia_tekhnolohii_miasnoho_khliba.pdf1,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.