Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14594
Назва: Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробки в ПРаТ «Миронівська птахофабрика» Черкаської області
Інші назви: Analysis of broiler chicken meat production technology and its processing at Myronivska Poultry Factory, Cherkasy Region
Автори: Попов, Іван Сергійович
Popov, Ivan
Ключові слова: курчата-бройлери;broiler chickens;забійний вихід;slaughter yield;витрати на виробництво;production costs;рентабельність;preservation;жива маса;live weight;чистий прибуток;net profit;збереженість;profitability
Дата публікації: 3-чер-2024
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Попов І. С. Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробки в ПРаТ «Миронівська птахофабрика» Черкаської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра генетики, розведення та селекції тварин; Наук. керівник С. В.Ткаченко, доцент. — Біла Церква, 2024. — 41 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено: У роботі зроблено аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробка в ПРаТ «Миронівська птахофабрика» Черкаської області» Використано методичні підходи, методи: При проведенні досліджень було вивчено всі технологічні процеси при виробництві м’яса курчатбройлерів, від закладання яєць в інкубатор до забою птиці а також усіх зоогігієнічних вимог до мікроклімату пташника, а саме до температури, вологості та освітлення згідно з технологією. Виявлено: Всі технологічні процеси на виробництві механізовано,що забезпечує низький рівень витрат праці на одиницю продукції і високий рівень рентабельності виробництва продукції птахівництва. Зроблено висновок , що: економічна ефективність виробництва м’яса курчат-бройлерів на підприємстві залежить від використання сучасних технологій з утримання птиці. Одержані результати можуть бути використані: Для підвищення ефективності виробництва і переробки м’яса курчат-бройлерів в ПРаТ «Миронівська птахофабрика» необхідно дотримуватися сучасних технологій при виробництві м’яса курчат-бройлерів та впроваджувати новітні світові досягнення цієї галузі.
Опис: Investigated: The analysis of broiler chicken meat production technology and its processing at Myronivska Poultry Factory of Kyiv region was carried out. Methodical approaches and methods were used: during the research, all technological processes in the production of broiler chicken meat were studied, from laying eggs in the incubator to slaughtering the bird, as well as all zoohygienic requirements for the microclimate of the poultry house, namely temperature, humidity and lighting according to technology It was revealed: All technological processes in production are mechanized, which ensures a low level of labor costs per unit of production and a high level of profitability of production of poultry products. It was concluded that: the economic efficiency of meat production of broiler chickens at the enterprise depends on the use of modern technologies for keeping poultry. The obtained results can be used: To increase the efficiency of production and processing of broiler chicken meat at Myronivska Poultry Farm, it is necessary to adhere to modern technologies in the production of broiler chicken meat and implement the latest global achievements in this field.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14594
УДК: 636.5
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Popov Ivan.pdf388,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.