Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14594
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПопов, Іван Сергійович-
dc.contributor.authorPopov, Ivan-
dc.date.accessioned2025-09-12T07:19:57Z-
dc.date.available2025-09-12T07:19:57Z-
dc.date.issued2024-06-03-
dc.identifier.citationПопов І. С. Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробки в ПРаТ «Миронівська птахофабрика» Черкаської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра генетики, розведення та селекції тварин; Наук. керівник С. В.Ткаченко, доцент. — Біла Церква, 2024. — 41 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14594-
dc.descriptionInvestigated: The analysis of broiler chicken meat production technology and its processing at Myronivska Poultry Factory of Kyiv region was carried out. Methodical approaches and methods were used: during the research, all technological processes in the production of broiler chicken meat were studied, from laying eggs in the incubator to slaughtering the bird, as well as all zoohygienic requirements for the microclimate of the poultry house, namely temperature, humidity and lighting according to technology It was revealed: All technological processes in production are mechanized, which ensures a low level of labor costs per unit of production and a high level of profitability of production of poultry products. It was concluded that: the economic efficiency of meat production of broiler chickens at the enterprise depends on the use of modern technologies for keeping poultry. The obtained results can be used: To increase the efficiency of production and processing of broiler chicken meat at Myronivska Poultry Farm, it is necessary to adhere to modern technologies in the production of broiler chicken meat and implement the latest global achievements in this field.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено: У роботі зроблено аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробка в ПРаТ «Миронівська птахофабрика» Черкаської області» Використано методичні підходи, методи: При проведенні досліджень було вивчено всі технологічні процеси при виробництві м’яса курчатбройлерів, від закладання яєць в інкубатор до забою птиці а також усіх зоогігієнічних вимог до мікроклімату пташника, а саме до температури, вологості та освітлення згідно з технологією. Виявлено: Всі технологічні процеси на виробництві механізовано,що забезпечує низький рівень витрат праці на одиницю продукції і високий рівень рентабельності виробництва продукції птахівництва. Зроблено висновок , що: економічна ефективність виробництва м’яса курчат-бройлерів на підприємстві залежить від використання сучасних технологій з утримання птиці. Одержані результати можуть бути використані: Для підвищення ефективності виробництва і переробки м’яса курчат-бройлерів в ПРаТ «Миронівська птахофабрика» необхідно дотримуватися сучасних технологій при виробництві м’яса курчат-бройлерів та впроваджувати новітні світові досягнення цієї галузі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectbroiler chickensuk_UA
dc.subjectзабійний вихідuk_UA
dc.subjectslaughter yielduk_UA
dc.subjectвитрати на виробництвоuk_UA
dc.subjectproduction costsuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectpreservationuk_UA
dc.subjectжива масаuk_UA
dc.subjectlive weightuk_UA
dc.subjectчистий прибутокuk_UA
dc.subjectnet profituk_UA
dc.subjectзбереженістьuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробки в ПРаТ «Миронівська птахофабрика» Черкаської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of broiler chicken meat production technology and its processing at Myronivska Poultry Factory, Cherkasy Regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Popov Ivan.pdf388,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.