Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14588
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогоріла, Анна Костянтинівна-
dc.contributor.authorPogorila, Anna-
dc.date.accessioned2025-09-12T07:02:07Z-
dc.date.available2025-09-12T07:02:07Z-
dc.date.issued2024-05-20-
dc.identifier.citationПогоріла А. К. Аналіз технології виробництва молока у СТОВ «Зоря» та його переробки у ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат»: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва молока і м’яса; Наук. керівник В. А. Ліскович, доцент. — Біла Церква, 2024. — 37 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14588-
dc.descriptionAn analysis of the technology of milk production at the "Zorya" dairy farm and its processing at the "Zvenygorod Cheese Factory" PJSC was carried out. For the research, modern scientific research methods of analysis, synthesis, induction, and deduction were used. In the process of writing the qualification work, an analysis of milk production technology, method of maintenance, and feeding was carried out. The obtained results will contribute to further in-depth analysis of the state of milk production in the farmuk_UA
dc.description.abstractПроведено аналіз технології виробництва молока у СТОВ «Зоря» та його переробки у ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат». Для досліджень використано сучасні методи наукових досліджень аналізу, синтезу, індукції, дедукції. В процесі написання кваліфікаційної роботи був проведений аналіз технології виробництва молока, способу утримання, та годівлі. Отримані результати сприятимуть в подальшому проведенню глибокого аналізу стану виробництва молока у господарстві.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherhttps://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14479uk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectmaintenanceuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectутриманняuk_UA
dc.subjectdietuk_UA
dc.subjectкоровиuk_UA
dc.subjectcowsuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва молока у СТОВ «Зоря» та його переробки у ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of milk production at Zorya dairy farm and its processing at Zvenigorod cheese processing plant PJSCuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Pogorila A.pdf418,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.